Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Rustige baby

 • Auteur
  Berichten
 • #10352653

  Mijn eerste topic hier. En het is misschien wel een luxe probleem. Ik zoek vooral herkenning. 

  Mijn dochter is nu 10 dagen oud. Vanaf de geboorte is de borstvoeding gelijk goed op gang gekomen en na 6 dagen ben ik gaan voeden op verzoek. 

  Dochter eet goed en heeft veel plasluiers. Ze is tussen de voedingen door super rustig. Of ze valt in slaap of ze kijkt om zich heen zonder een kick te geven. Zojuist nog: ze lag in de box te slapen, oudste dochter en ik zaten aan tafel te eten. Toen ik even bij haar ging kijken, bleek ze wakker. Niets van gemerkt.

  Als ze wel eens huilt dan ben ik bijna opgelucht. 

  Ik moet er wel bij vertellen dat ik haar bijna de hele dag bij me heb en dus meteen kan voeden nog voordat ze huilt.

  Wie had ook zo’n mega rustige baby?


  Evimetbaby
  Bijdrager
  #10352670 Quote

  Ik!

  Hele rustige blije baby, nu 1,5 en nog steeds een onwijs blij kind! Heerlijk!

  Kan ook prima een uur in zn bed liggen met zn knuffel, vind het allemaal prima! Ook sochtends, zeurt niet om eten, niks! 
  Lekker genieten!


  MamaVanMJR
  Bijdrager
  #10352674 Quote

  Ik! 9 maanden en nog steeds rustig. Heerlijk kereltje. Kan ook nadat hij wakker is lekker lang in zijn bedje spelen. Zoooo lief! Echt een cadeautje onze kleine man💙🥰 Hij heeft ook nog 2 zussen van 14 en 16 jaar….

  Zooo tevreden, rustig en megaaaa vrolijk!

  Geniet ervan!


  Eefvie
  Bijdrager
  #10352675 Quote

  Ja, ik had/heb ook zo’n rustige dochter! Denk dat dat ook kwam, zoals je zegt, doordat ik haar hongersignalen voor was. Ze hoefde dus iig al niet te huilen om eten.

  En ook zij lag vaak rustig in haar bedje rond te kijken.   Met enige regelmaat dat ik boven kwam als ze lag te slapen, dat ze gewoon wakker in haar bedje lag. Dat ik het zelfs een beetje zielig vind, want hoe lang was ze al wakker?! 

  Ze is nu 11 maanden, en een super vrolijk en gezellig meisje. En nu ook wordt ze altijd kletsend en spelend wakker zonder te huilen.   

  Geniet ervan!


  MamaVanMJR
  Bijdrager
  #10352676 Quote

  Ik! 9 maanden en nog steeds rustig. Heerlijk kereltje. Kan ook nadat hij wakker is lekker lang in zijn bedje spelen. Zoooo lief! Echt een cadeautje onze kleine man💙🥰 Hij heeft ook nog 2 zussen van 14 en 16 jaar….

  Zooo tevreden, rustig en megaaaa vrolijk! Geniet van alles en zeurt nauwelijks!

  Geniet ervan!


  Galileo
  Bijdrager
  #10352697 Quote

  Hier precies zo! Inderdaad honger signalen voor zijn en lekker bij je houden, dan is er weinig te mopperen (nee dat geluk heeft niet iedereen, I know!). Hier nog steeds heel blij, relaxt kind dat vol energie zit. Ze vindt veel goed, zeurt heel weinig en slaapt ongeveer net zo weinig, maar daar kan ik dus niet van balen, omdat de rest echt alles goed maakt! 

  Lees ook: Alles over doorslapen
  #10352718 Quote

  Oh dat vind ik oprecht fijn om te lezen. Dank jullie wel!


  Lentekindje
  Bijdrager
  #10353146 Quote

  Mijn dochtertje ook! is inmiddels bijna 4 maanden. Ik vond het ook heel moeilijk, iedereen zei dat ik er van moest genieten. Maar mijn dochtertje was in de kraamweek bijna 10% afgevallen en toen werd mij verteld dat ik moest opletten dat ze niet suf werd. Doordat ik het moeilijk vond in te schatten of ze suf of gewoon moe was maakte ik mij continu druk en was ik net als jij blij als ze een keer huilde. Inmiddels maak ik mij er niet druk meer om, ze is gewoon een lekkere, slaperige droogkloot hahaha. 


  Neusje
  Bijdrager
  #10353195 Quote

  Haha ik hoop heel erg dat ons 2e kindje ook zo zal zijn.. onze dochter is een behoorlijk pittige… nu 15 maanden en drama queen 1e klas. Als ze smorgens wakker wordt gaat ze gelijk huilen omdat ze honger heeft en ongeduldig is.  Nu rent ze als een dolle door de kamer en gooit de speelgoed doos overhoop😂

  Dus het kan ook anders hahhaa 🙈 geniet maar lekker van jullie kindjes..

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct