Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Sandifer

 • Auteur
  Berichten

 • MamaVanElena
  Bijdrager
  #10544149

  Hi mama’s! Ik heb een dochter van 2 die na veel onderzoek het syndroom van Sandifer blijkt te hebben. Hierbij krijgt ze af en toe gekke aanvallen waarbij ze haar hoofd schuin houd, haar evenwicht verliest en uiteindelijk gaat spugen. Koemelk lijkt hierbij een trigger te zijn en gelukkig groeit ze hier uiteindelijk overheen. Het schijnt bij 1 op de 100 kindjes voor te komen dus ben benieuwd naar de ervaren bij andere ouders. Is hier iemand die het kent?
  Groetjess

  #10544549 Quote

  Onze zoon kreeg deze diagnose ook. Hij reageerde echter niet op de medicatie. Het bleek epilepsie te zijn. Ik wil je niet laten schrikken, dit is misschien niet wat je wilt horen, maar blijf op je hoede als de medicijnen onvoldoende werken.


  MamaVanElena
  Bijdrager
  #10545259 Quote

  Bedankt voor je bericht! Dat is vreemd! Wij krijgen geen medicatie want dat zou er niet echt zijn, alleen maagzuurremmers.

  #10545353 Quote

  Die medicijnen waren inderdaad maagzuurremmers. Het zou bij sommige kinderen met sandifer goed werken. Hopelijk bij jouw kindje ook..


  MamaVanElena
  Bijdrager
  #10546867 Quote

  Wij hebben ze niet gekregen omdat ze de aanvallen daarvoor te weinig krijgt, eigenlijk moeten we het maar een beetje uitzoeken en hopen dat ze er snel overheen groeit🤷🏼‍♀️

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct