Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Schaduw Streepje Zw Test

 • Auteur
  Berichten

 • Huizewijntjes
  Bijdrager
  #10107345

  Hoi allemaal, ik heb steeds een schaduw streepje op de zw test. En ja binnen de aflees tijd, en ook met ochtend urine. Nu wilt mijn huisarts het gewoon afwachten. Maar zou ik evt de VK kunnen bellen voor een afspraak? 


  Lalana
  Bijdrager
  #10107346 Quote

  Je zou wel contact op kunnen nemen met een VK, maar die kan je op dit moment waarschijnlijk ook nog niet meer vertellen. Heb je vroeg getest? Ik denk dat je niet veel meer kunt doen dan even afwachten en na een paar dagen opnieuw testen. Maar in principe is een streep een streep, ook al is het licht. Na een paar dagen zou het al een donkerder streepje moeten zijn. Succes met wachten en ik hoop voor je dat het positief is!


  Kiot
  Bijdrager
  #10107347 Quote

  De digitale test van clear blue geeft duidelijk aan zwanger of niet zwanger. 🙂


  Huizewijntjes
  Bijdrager
  #10107348 Quote

  Inmiddels al 4 weken overtijd van de vraag, sorry vergeten er bij te zetten😅 

  Dus eigenlijk zou ik nu rond de 8weken moet uitkomen qua zw.. 


  Lalana
  Bijdrager
  #10107350 Quote

  Oow al 4 weken. Dat verandert mijn antwoord idd 😛 Dan zou ik idd een VK bellen want dan zouden ze al een echo kunnen doen. Maar bedoel je dan dat het streepje heel licht blijft? Want er is dus wel een streepje en dat verschijnt er niet zomaar. En idd een digitale test geeft misschien meer duidelijkheid.


  Ananasss
  Bijdrager
  #10107352 Quote

  Kirsty, ik zou na al deze weken nogmaals aandringen bij de ha op een bloedtest. Je hebt al meerdere weken alleen schaduwstrepen gezien. Als je zwanger bent zou je nu echt wel een duidelijke streep moeten zien ondertussen. Laat je niet afpoeieren bij de Ha, bloedtest is t enige wat t nu echt kan bevestigen danwel uitsluiten


  Ananasss
  Bijdrager
  #10107354 Quote

  O, en ziet iemand anders de streep ook? Niet onaardig bedoeld, maar als je vriend hem ook ziet, of juist niet.. en als je een afspraak hebt bij de Ha (of vk) neem de test dan mee. Kunnen zij t ook zien!


  Huizewijntjes
  Bijdrager
  #10107355 Quote

  Mijn Ha wilt dus nog afwachten. Terwijl ik heb aangegeven dat ik weet wanneer mijn eisprong geweest is ivm ovulatietesten. Dus het is niet zo dat ik geen eisprong heb gehad en een maand over sla. Maar hij wilt me ook niet doorverwijzen naar de Gyn. Vandaar de vraag ik bij dr VK wel terecht zou kunnen. 

   

  Ja het streepje blijft indd heel licht. Heb de cb digitaal gedaan toen ik 2 dagen overtijd was en die gaf niet zw aan. Vind het maar heel vreemd. Dan ga ik morgen denk ik met de VK contact opnemen.


  Huizewijntjes
  Bijdrager
  #10107356 Quote

  Ja mijn vriend zit het streepje ook. En je hoeft niet tegen het licht te gaan kijken zeg maar om t te zien. Alleen op een foto krijg ik hem niet. Indd wel een goede tip! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct