Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Scheiden

 • Auteur
  Berichten
 • #10256191

  Hoi meiden, 

  Helaas een vervelende situatie hier. Helaas loopt ons huwelijk hier thuis stuk. 3 jaar lang hebben we er alles aan gedaan maar het is kapot, niet meer te herstellen. Helaas loopt het nu uit op veel irritaties van zijn kant, onredelijke dingen vragen en veel woede. Ik ben iemand die wanneer ze boos is ze stil wordt en ik scheld nooit. Mijn partner daarentegen kan tieren als de beste en is verbaal heel erg sterk waardoor je je de slechte vrouw/moeder ter wereld kan voelen. Zo erg, dat ik twijfel aan alles. Of ik wel een goede vrouw ben, of ik wel de juiste normen en waarden heb of ik wel de juiste mening heb etc. Het is gewoon kapot.

   

  Ik weet helaas niet waar te beginnen. Door de onregelmatige baan van mijn partner heb ik geen baan. Ik ben fulltime thuis met de kids. Dat wilt zeggen geen eigen inkomen, geen spaargeld, niks. Ik moet nu een huis zoeken, ik wil ook niks liever dan mijn eigen veilige plek maar ik weet niet hoe ik dit voor elkaar kan krijgen. Om een huis te vinden heb je natuurlijk salaris nodig, daar heb je een fulltime baan voor nodig. Maar een baan uitoefenen, ik ben alles behalve moeilijk, desnoods maak ik schoon, gaat ook moeilijk omdat ik geen oppas heb. Ik heb niemand, geen ouders, geen kennissen, geen vrienden die voor mij wilt oppassen, en mijn partner verdient te veel om kinderopvangtoeslag te krijgen. Ik zit dus met mijn handen in het haar. Ik heb echt he-le-maal niks. Heeft iemand een idee hoe ik dit zou kunnen aanpakken?

   

  Lieve groet.


  Niempje
  Bijdrager
  #10256195 Quote

  Hallo,

  Wat erg dat je dit moet mee maken.
  Als ik je andere bericht zie van een aantal maanden geleden dan klinkt hij wel als een giga eikel.

  Hoe nu verder kan ik je niet vertellen maar wel dat je hulp kunt inschakelen. Kijk eens op deze site en bel ze op voor advies https://www.scheidingswijzer.nl/inkomsten-na-een-scheiding.html
  Sowieso moet hij alimentatie betalen voor jullie zoontje.

  Laat je niet vertellen hoe het allemaal gaat gebeuren maar vraag het na voor je dingen gaat mis lopen.

  Dat hij kan tieren wil niet zeggen dat hij verbaal sterk is. Wat hij doet is eigenlijk gewoon mentaal misbruik maken van jou.
  Laat iemand je nooit vertellen dat je het niet waard bent of niks kunt. De zorg die je nu hebt voor zijn, jullie en jouw kids is een enorme opgave en je geeft ze alle liefde die nodig is.
  Je bent al zo sterk omdat je er uit bent wat het beste voor je is.

  Kun je wel bij een vriendin terecht en kan iemand wel mee helpen?

  Heel veel succes en waarschijnlijk zullen er genoeg mensen reageren die je (ook) kunnen helpen.


  StephW
  Bijdrager
  #10256221 Quote

  Ga naar je gemeente om te informeren naar een uitkering, toeslagen en urgentie voor een woning in de sociale sector. Daar wordt je verder geholpen dan. Rotsituatie.. sterkte met alles..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct