Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Schema 6 weken

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker298762
  Bijdrager
  #10198908

  Hoi hoi

  Ik was benieuwd wat is jullie schema bij 6 weken kunstvoeding ongeveer?hoelaat naar bed en hoelaat wakker?hoeveel flessen drinken jullie kindjes en waarneer hoeveel slapen ze overdag?

  Ben heel benieuwd! 

   


  Swlk
  Bijdrager
  #10198945 Quote

  Hoi!

  Mijn kleine is do 7 weken en wij hebben geen schema. Ik pas me aan aan die kleine, hij komt wanneer hij wilt en slaapt wanneer hij wilt en ik ga er in mee.  

  Ik heb zelf de voeding verhoogd naar 150cc en hij krijgt zo’n 5/6 voedingen per dag. Zit zo’n 4/5 uur gemiddeld tussen.  

  Mijn dag loopt meestal zo, wanneer hij sochtends wakker wordt neem ik hem nog even bij me in bed. (Heb nog 3,5 week verlof dus nog even van genieten) dan liggen we samen nog beetje te luieren. Vervolgens ga ik hem badderen of even simpel wassen en aankleden. Dan krijgt hij zijn fles. Na zijn fles is hij vaak even actief en knuffelen we nog even dan leg ik hem in zijn grote bed (snachts slaapt hij nog naast ons in het wiegje). Dan slaapt hij vaak wel zo’n 2/2,5 uur en kan ik lekker douchen en het huis aan kant brengen. Na zijn slaapje gaan we of wandelen of leg ik hem bij me op de bank. Tot zijn volgende fles en dan gaat hij weer slapen en herhalen we eig tot de laatste fles. Helaas red hij het overdag wel 5 uur tot zijn fles. Snachts onderbreekt hij vaak nog, maar dat geeft niet.  

  Ik geniet momenteel van elk moment nog samen, voor ik straks weer moet werken 😎


  Kabeltrui
  Bijdrager
  #10198957 Quote

  Ons meisje is nu ook 6 weken. Echt een vast ritme hebben we nog niet. Proberen nu sinds een paar dagen zo uit te komen dat ze savonds rond 7 uur een fles krijgt en dan naar bed gaat. Dit lukt nu redelijk. 

  Overdag wil ze niet in bed slapen dus zit ze veel in de draagzak. 

   


  Elln
  Bijdrager
  #10198971 Quote

  Rond 6 weken kreeg mijn zoontje 6/7 x de fles wisselde 135cc en 150cc af.

  Echt ritme hebben we niet, volg hem. Maar moet zeggen dat hij zelf een lekker ritme mee heeft. Na de ochtend fles deden we even spelen en knuffelen en dan ligt hij lekker in de box of we gaan lekker wandelen. 

  Na de middag fles leg ik hem in zijn wiegje. Ene keer slaapt hij prima een aantal uur, andere keer niet. 

  Dan flesje en dan is hij vaak weer wakker tot de fles van 19/20 uur. Daarna lekker weer naar bed en dan maak ik hem wakker voor de laatste fles.

  nu is hij bijna 8 weken en krijgt hij 5/6 flessen .. hij laat er nu ook vaak 4 a 5 uur tussen zitten en moet hem vaak dan wakker maken voor een voeding .. alleen voor de nachtvoeding komt hij echt uit zichzelf haha 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct