Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Schimmel infectie??

 • Auteur
  Berichten

 • SanneStar
  Bijdrager
  #10222841

  Ben vandaag 8+2 en een jeukende en branderig gevoel down there 😓 komt het vaker voor zo vroeg in de zwangerschap dat je kans hebt op een vaginale schimmel infectie?? 

  En tuurlijk gebeurt dit precies in ‘t weekend.. iemand tips om het weekend een beetje door te komen?? Dus de jeuk en ‘t branderige gevoel een beetje te minderen..

  alvast bedankt! 

  #10222845 Quote

  Ja dat kan zeker tips naar de drogist en een eitje halen en crème 😜

  #10222846 Quote

  Ja dat kan zeker tips naar de drogist en een eitje halen en crème 😜


  SanneStar
  Bijdrager
  #10222848 Quote

  Daar kan ik dus helaas niet tegen.. heb al vaker een schimmel infectie gehad en krijg juist meer jeuk enzo van die crème of eitjes die je in moet brengen.. mijn huisarts weet hier van en krijg daarom altijd 1 antibiotica pil en ben er dan vrij snel vanaf.. dus helaas heb ik niets aan deze tip.. toch bedankt voor ‘t mee denken..


  AnnaRR
  Bijdrager
  #10222862 Quote

  Hi 

  super vervelend! Ik heb er ook regelmatig last van, maandag maar weer naar de huisarts..

  wat bij mij nog wel wilt helpen tegen de jeuk is deppen met een watje met water en natuurazijn. Dit voelt daarna even erg onprettig maar na een paar minuten is de jeuk dan vaak wel weg! 

  Succes!


  Paradise
  Bijdrager
  #10222883 Quote

  Mijn verlofskundige gaf in het begin aan dat het sowieso niet de bedoeling is om zelf iets te halen bij de drogist, bij vermoeden van een schimmelinfectie, maar altijd eerst contact op te nemen met de huisarts. 

  Heb er zelf toevallig ook last van gehad rond de 14 weken, de mevrouw bij de apotheek gaf mij toen als tip mee om inlegkruisjes in de vriezer te leggen en ze vervolgens als ze goed koud zijn in je onderbroek te leggen. Heb het zelf niet geprobeerd, maar zij vertelde dat het veel verlichting geeft. 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct