Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Schoenendrama

 • Auteur
  Berichten

 • Luusjes
  Bijdrager
  #10494069

  Ha allemaal,

  Mijn peuter van 2 maakt een enorm drama van nieuwe schoenen. Vd zomer sandalen om die reden ook weer retour gedaan. Maar zn schoentjes die hij nu draagt worden echt te klein. Ik heb weer schoenen van shoesme gekocht, de zooltjes op elkaar gelegd en echt enkel de lengte is groter dus hij zou dan wel lekker moeten zitten. Maar hij wilt er niet.op lopen. Hij rent naar mij toe en laat zich dan vallen als ik hem niet op til. Negeren helpt niks want hij houd schreeuwen huilen enz heeeeeeeeeeeel lang vol. De schoenen die hij had kan ik ook niet meer krijgen..
  Zo gedoe. Nou las ik op andere forums ook wel dit gedrag maar ik baal er zo van dat ik hoop dat er meer mensen zijn die dit herkennen en evt kunnen zeggen dat het een FASE is…..

  #10494103 Quote

  Hoi, 

  Mijn dochter van 2 doet hetzelfde en ook met jassen. Vreselijk..  

  Uiteindelijk zorg ik dat al het oude uit zicht is en gewoon doorzetten. Heb met haar nieuwe winterjas getwijfeld omdat die van vorig jaar nu weer te koop was. Maar toch maar niet gedaan. Ze moet er eventjes aan wennen straks. 

  Bij de kinderen in mijn omgeving is dit altijd een fase geweest dus ik ga ervanuit hier thuis ook. 

  Succes! 

  #10494169 Quote

  Ik kan je geruststellen en vertellen dat dit echt een fase is. Dit had mijn zoontje van nu 3,5jaar ook. Wat bij ons hielp was samen met hem schoentjes uitzoeken. Of via de ipad als we geen tijd hadden om naar de winkel te gaan of in de winkel zelf en dan 2 opties aan hem laten zien waar hij uit mocht kiezen. Dit werkte bij ons goed. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct