Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Seks met een lichte verzakking

 • Auteur
  Berichten
 • #10355854

  Hoi allemaal! Ik heb aan mijn tweede bevalling (bijna 6 weken geleden) een lichte verzakking overgehouden. Ik volg hier nu therapie voor. Ik vroeg me af of je hier tijdens de seks last van kan hebben. We hebben namelijk nog niet gevreeën sinds de bevalling omdat ik bang ben voor pijn.


  Samsonnn
  Bijdrager
  #10355892 Quote

  Ik heb ook een lichte verzakking aan de bevalling over gehouden. Doet geen pijn, alleen soms voelt het wat gek. Vooral savonds of als ik veel heb gelopen/gedaan. Dan heb ik meer druk op mn blaas/baarmoeder en hangt het ook wat lager en word het tijdens de sex wat opzij geduwt zeg maar. Mn man zegt dit nauwelijks te voelen, ik vind het zelf een wat gekker idee. Daarom heb ik liever sex in de ochtend of als ik even een poosje heb gelegen dan zit de hele zut wat hoger 😂 het word echt minder naar verloop van tijd met de juiste oefeningen 😊

  #10356000 Quote

  Bedankt voor je ervaringen! Hoop inderdaad dat het wel helemaal zal verdwijnen. 


  Wolkjes
  Bijdrager
  #10356006 Quote

  ik kreeg van de bekkenbodemfysio na 5 weken de vraag of we alweer intiem geweest waren, waarop ik iets te hardnekkig nee zei… 

  ik durfde nog niet en zag aanrakingen nog als iets medisch. Ze antwoordde dat als ik er aan toe was we er gewoon voor moesten gaan.
  haar advies: Hij moet zich helemaal overgeven aan jou wensen, zodat jij goed nat word. Want dan is het het aangenaamst. Glijmiddel gebruiken kan ook, maar let goed op dat het voor de vrouw niet te snel gaat. En als je dan klaar bent voor penetratie kruip je als vrouw bovenop zodat je zelf de regie hebt qua diepte en snelheid. 

  ik vond dit zo’n ongemakkelijk gesprek! Kende haar net een half uurtje😳. Maar toen ik er aan toe was heb ik er naar geluisterd en was het een heerlijk moment met mijn partner. 
  Luister naar je lichaam en geef je grenzen aan. 

  #10356056 Quote

  Haha ik kan me voorstellen dat het heel ongemakkelijk was 😂 Maar wel heel nuttig! Dankjewel 😊 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct