Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Sla

 • Auteur
  Berichten
 • #10177384

  Hoe gaan jullie met sla om? Eten jullie dit gewoon? Ik zie op internet wisselende berichten er over 

  Ik heb het dan over voorverpakte sla uit de koeling van de supermarkt. Deze was ik eerst nog eens extra in een zeef en eet het dan op. 

  #10177388 Quote

  Heel eerlijk? 

  Ik word een beetje iebelig van alle overtrokken risico’s die er per jaar met bakken bij komen. 

  Ja, ik eet gewoon sla.

  #10177389 Quote

  Heel eerlijk? Ik word een beetje iebelig van alle overtrokken risico’s die er per jaar met bakken bij komen. Ja, ik eet gewoon sla.

  Ik ook. Ik weet ook niet of ze reeel zijn. Aangezien ze natuurlijk bij 1 voorval het moeten melden. Maar je wil het beste voor je kindje en dan wil je liever geen risico lopen. Maar ik word zelf ook wel gek van alles wat niet meer mag enzo.

  #10177394 Quote

  Ik zou vooral op je instinct vertrouwen en niet alles te letterlijk nemen en vooral niet teveel Googlen want je komt een hoop horrorverhalen tegen. 

  Dat je voorzichtig bent met rauwe producten, alcohol, roken, achtbanen en drugs vind ik van belang. Bij twijfel Google ik echt wel eens iets maar weiger absoluut mee te gaan in de hetze van het niks meer mogen.

  Ik wist niet eens dat sla een risico was, zo hoorde ik net ook dat ik geen groene thee meer zou mogen drinken 🤷🏻‍♀️ Er zal vast ergens een keer iets mis zijn gegaan zoals je zei.. maar om nou te overdrijven 🙂 


  G-G
  Bijdrager
  #10177416 Quote

  Ik vind het ook een beetje overdreven. Eet gewoon sla. Heb ik bij m’n dochter ook gewoon gedaan en heb een hele gezonde meid op de wereld gezet. Ik hou me zowiezo daar niet zo mee bezig. Drink geen alcohol en rauwe vlees/vis producten, en voor de rest vind ik het wel geschoten. 😉 


  Tulipaa
  Bijdrager
  #10177423 Quote

  Pffff staat dat ook al op de verboden lijst? Ik eet het gewoon, zelfs zonder te wassen Haha. Ik drink geen alcohol en eet geen rauw vlees, rauwmelkse kazen en voorverpakte gerookte zalm. Verder eet en drink ik alles hoor.

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Sanne1979
  Bijdrager
  #10177436 Quote

  Ik eet ook dagelijks voorverpakte sla en ik was die niet. Groente was ik wel.

  2 jaar geleden werd er nog niks over tonijn gezegd en nu schijnt het ook beter te zijn om dat niet te eten. 

  #10177471 Quote

  Ik eet ook gewoon sla… nog nooit gehoord dat dit niet zou mogen als je zwanger bent.. vind het ook allemaal een beetje overdreven als ik eerlijk ben 


  Bloompjee
  Bijdrager
  #10177482 Quote

  Mijn VK zei dat ik voorverpakte sla gewoon mag eten maar zodra ’t open gemaakt is niet mag bewaren. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct