Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slaap 2

 • Auteur
  Berichten

 • N vesen
  Bijdrager
  #10466707

  Hallo allemaal,
  Wie heeft voor ons de tip?
  Onze baby van 7,5 maand slaapt niet. Overdag niet maar snachts ook amper. Ze slaapt als wij geluk hebben 3 uurtjes per nacht. Het begint ons nu echt onwijs op te breken…heeft er iemand tips of ideeen hoe we er voor zouden kunnen zorgen dat ze slaapt?


  MamavanThirza
  Bijdrager
  #10466711 Quote

  hé wat ontzettend balen voor jullie! Snap heel goed dat het jullie nu gaat opbreken, is niet te doen. Ik weet verder niet veel van jullie situatie zoals waar slaapt jullie baby? Sliep hij hiervoor wel gewoon ‘goed’? Wat hebben jullie al geprobeerd?

  Je zou een slaapcoach kunnen vragen om advies. Of misschien eerst langs de huisarts, misschien is er wat meer aan de hand. 

  Veel sterkte!! 🌸


  GebruikerSN
  Bijdrager
  #10466722 Quote

  Ik weet niet naar je woont, maar bij het Diakonessenhuis in Utrecht is een optie om begeleiding bij onrustige baby’s dmv een opname. Klinkt heftig, maar er kijken dan gelijk artsen en specialisten mee of er geen medisch probleem is (want zo klinkt het wel als je kindje zo weinig slaapt), ze observeren en helpen mee met een goed slaapritme. Zelf kun je dan ook heel even bijkomen. Je bent ook veel betrokken bij de zorg dus je hoeft je kind niet een week alleen achter te laten ofzo. Ik spreek uit ervaring dat het je echt opbreekt en je dit niet lang vol houdt. De opname heeft ons kind van 1,5 uur slaap per nacht naar hele nachten slapen en goed slapen overdag geholpen. Trek overal aan bellen, want ik spreek ook uit ervaring dat je heel vaak weggestuurd wordt met domme adviezen. Gewoon blijven zoeken tot er een arts bij consultatiebureau, huisarts of wie dan ook wel gaat meedenken en helpen. Hier nu weer een terugval en ben ook weer overal aan het aankloppen voor hulp (arts, osteopaat, diëtiste gespecialiseerd in allergieën bij baby’s etc). Veel sterkte en grijp in voordat onveilige situaties komen omdat je het niet meer trekt (dat ik in die tijd auto reed was achteraf niet verantwoord).. Dit drijft iedereen horendol op een gegeven moment namelijk.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct