Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slaapcoach 2

 • Auteur
  Berichten

 • B A
  Bijdrager
  #10444140

  Hi lieve mama’s,

  Heeft er iemand ervaring met een slaapcoach? Onze kleine heeft eigenlijk al vanaf het begin ‘slaapproblemen’. Eerst waren het zijn avond huil uren daarna perse gewiegd worden toen het inbakeren afbouwen. Toen kon hij kruipen en nu kan hij staan en stappen zetten sinds vorige maand.
  Dus zodra hij in bed gelegd wordt gaat hij op automatisch piloot meteen staan ook al slaapt hij. Om hem daarna weer in slaap te krijgen is dramatisch😅. Ook staat hij ineens op snachts of net een uur na dat hij slaapt en als we hem dan terug leggen gaat hij heel hysterisch huilen. Wil hij ook niet meer verder slapen. Laten huilen en niet zijn kamer in lopen is ook geen optie want hij gilt/huilt zo hard dat zijn stem er zelfs schor van wordt.
  Wij weten niet wat we moeten doen consultatiebureau zegt jullie moeten er samen door heen maar onze geduld raakt nu wel echt op.
  Ik ben sinds kort ook doorverwezen naar een psycholoog er speelt ook wel meer van een aantal jaar terug ook maar ook door onder andere het gehuil van mijn zoon omdat ik het echt niet meer kan aanhoren. En dat gaat te ver ik voel mij hier super schuldig over tegen over mijn zoon.

  Dus nogmaals mijn vraag eigenlijk, hebben jullie ervaring met een slaapcoach en hielp dit ook echt?

  Groetjes een vermoeide mama

  #10444158 Quote

  Het kan zeker wel want hij sliep alle nachten al door tot half 8. Dus het kan zeker wel alleen nu komt hij om 5 uur omdat hij de avond slaap zo diep wegvalt. Maar we gaan t zien..  


  mirtjemirtje
  Bijdrager
  #10444159 Quote

  Wij hebben een traject met een slaapcoach gehad toen mijn zoontje je 8 maanden oud was. Voor ons de best besteedde 500 euro ooit. Ik ben zo blij dat we het gedaan hebben! Het was een pittig traject maar het heeft ons echt heel goed geholpen.


  B A
  Bijdrager
  #10444242 Quote

  Hi volgensmij moest je ergens anders reageren🙊


  B A
  Bijdrager
  #10444243 Quote

  Hi,

  Dankjewel voor je reactie!
  Ja het is zeker een prijsje maar als het werkelijk helpt dan snap ik dat dat het waard is! Mijn zoon is nu ook 8 bijna 9 maanden dus heb denk ik al lang genoeg gewacht 😅


  mirtjemirtje
  Bijdrager
  #10444245 Quote

  Op het moment dat wij met de slaapcoach aan de slag gingen kon mijn zoontje niet zelf in slaap vallen. Alleen door wiegen, lopen en ondertussen liedjes zingen viel hij in slaap. Met geluk konden we hem in bed leggen (meestal niet) en sliep hij 30 minuten. ‘S nachts was dit niet anders. Als hij dan wakker werd was het huilen, gillen, krijsen. Soms wel 2 uur lang voordat hij weer in slaap viel. Dan sliep hij weer 30 minuten en dan begon het feest weer. Wij sliepen vaak maar een uur per nacht. Mijn zoontje was oververmoeid en dat is echt niet tof. Na 3 weken slaapcoach hebben we een zoon die doorslaapt van 19.30 tot 6.30. We kunnen hem wakker in bed leggen en hij valt zelf in slaap. Overdag deed hij na de coaching 3 dutjes van 1 tot 1,5 uur. Nu doet hij er nog 2 van 1 tot 2 uur lengte. Er kwam weer tijd voor ontwikkelen en groeien.
  De slaapcoach is onze redding geweest!

  Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct