Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slaapen

 • Auteur
  Berichten
 • #10418994

  Hallo allemaal ik heb een vraagje

  Ons zoontje van vandaag 5 maanden vrijft iedere keer met het na bed gaan met zijn handen in zijn gezicht. Hij kan niet slaapen zonder speen.  Door dat die met zijn handen in het gezicht vrijft  valt zijn speen uit en begint die eigelijk meteen te huilen.   Als hij in de puca  baby licht  slaapt die veel makelijker en legen we hem in bed geven hem een dike kus en hij slaapt. Dan heeft die ook een vast ritme wij brengen hem altijd om 7 uur na bed daar voor de fles en dat trekt die door tot de volgende dag tot ongeveer 8 uur supper netjes van hem en mag absoluut niet klagen. En we willen graag dat die met zijn handjes uit de bakel licht  maar dan gaat die heel lastig slaapen  en dat die zich nu op de buik kan draaien  hij slaapt nu met de handjes er uit Omdat ik bang ben dat die op zijn buik draait als we slaapen  ik kan hem wel zien op de baby foon.

   

  Sorry voor de spelfouten dyslexie Liefs Susan 


  MelsD
  Bijdrager
  #10419002 Quote

  Je hebt voor oudere kindjes slaapzakjes waarvan de armpjes vast zitten geritst. Zie http://www.feddekees.nl. Hierin kunnen ze de armpjes wel gebruiken. De ritsjes kun je steeds iets losser doen zodat ze leren om helemaal met hun armpjes los te slapen. Wellicht is dat iets voor hem!?


  MammaVanBI
  Bijdrager
  #10419024 Quote

  Heel herkenbaar. Onze zoon sliep ook altijd ingebakerd tot 5 a 6 maanden, toen gaan afbouwen ivm rollen in bed. Het begin was een beetje rommelig omdat hij inderdaad ook echt zijn speen nodig had met slapen. Vanaf toen ben ik meerdere spenen in zijn bed gaan leggen en aan een paar spenen een klein knuffeltjes/doekje gedaan, dan kon hij ze beter pakken. Vanaf 7 maanden lukte het hem om de spenen zelf te pakken en toen werd het slapen een stuk beter.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct