Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slaapregressie Sprongetje Prikjes

 • Auteur
  Berichten
 • #10385901

  .


  Yima
  Bijdrager
  #10385918 Quote

  Het kan allemaal. Maakt ook niet veel uit wat de oorzaak is. Fases waarin ze slechter slapen komen af en toe terug. Helaas kun je niet anders dan meebewegen. En 4 maanden is wel een moment dat berucht is. Maar ik snap wel dat het frustrerend voor jullie nachtrust is. Het gaat echt weer over. 

  Wil hij misschien toch weer even een flesje? Hier is onrust vaak beter te stillen door toch weer even toe te geven aan een klein flesje. Het helpt ze om weer opnieuw diep in slaap te vallen. 

  #10385921 Quote

  🤔

  #10385922 Quote

  Flesjes drinkt hij ook slechter. In de nacht geven we nu idd weer een tussenflesje waar hij dit eigenlijk bijna oversloeg wn overdag hebben we de L-speen erop gezet zodat hij in de korte tijd dar hij drinkt wat meer binnen krijgt dan met de M-speen.


  Mamavantweeee
  Bijdrager
  #10385930 Quote

  Gaat de L speen niet te snel? Waardooor die last van krampjes krijgt en daardoor gaat trappelen met z’n speen en onrustig slaapt…. 

  #10385934 Quote

  .

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen

  Yima
  Bijdrager
  #10385938 Quote

  Dat zou kunnen hoor. Volgens mij kunnen ze van vaccineren ook milde verschijnselen van dezelfde ziekte oplopen. Iets wat nauwelijks iets is, maar toch net als een verkoudheid oid een paar dagen tot een week nodig heeft om over te gaan. Maar dat zou je even aan het cb kunnen vragen. Soms hebben ze ook een allergische reactie op een van de vulstoffen, maar dan zou je ook een grote rode plek op zijn beentje moeten zien volgens mij.  

  Als een zetpil helpt kun je die natuurlijk een paar dagen geven en kijken of het daarna over is. 

  Speentje dat te snel gaat kan ook idd. Even terug naar oude speenmaat en kijken of dat beter gaat en dan weet je dat ook. Dat ze minder drinken kan soms een weekje zo zijn hoor. Zeker van inentingen. Hoeft niet meteen een probleem te zijn.

  En als je het gevoel blijft houden dat het pijn is en het gaat niet over, dan kun je altijd even naar de huisarts of een osteopaat ofzo. Al is het alleen maar voor geruststelling.


  Boldotje
  Bijdrager
  #10386274 Quote

  Hoi rozenmeisje, 

  Ons meisje had voordien een mooi ritme waarbij ze overdag om de 4u sliep en ’s nachts blokjes van 5 a 6u sliep. We zaten op 5 voedingen per dag. Sinds de vaccinaties is hier alles om zeep en durf ik zelfs zeggen dat het gaandeweg nog slechter is geworden.

  Zowel overdag als s nachts wordt ze om de 2u wakker en eet ze om de 2u.. Wij hebben al geprobeerd haar te sussen met een speentje, maar helaas lukt dit niet. Wij zijn echt gevangenen van haar geworden 😅

  Als we op de wandel gaan, kan ik bijna de klok gelijk zetten met wanneer ze wakker wordt en wil eten. 

  Wij gaan nu naar een andere pediater in een ander ziekenhuis om eens te horen wat we in godsnaam kunnen doen om dit te beteren. Ik heb zowel Droomritme als e-books liggen en niets van hun tips helpen 🙈

  Ik hoop dat het bij jou tijdelijk is en dat het snel betert! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct