Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slaaptrainer Zonder Dat Lichtje S Nachts Brandt

 • Auteur
  Berichten
 • #10535469

  Onze zoon van net 3 heeft geen problemen met gaan slapen, maar wordt tegenwoordig wel heel vroeg wakker en komt dan zijn bedje uit. We willen hem leren nog even te blijven liggen en denken aan een slaaptrainer. Die zou eigenlijk heel simpel moeten zijn: een lichtje dat aangaat op het moment dat hij mag opstaan. En niet eerder. Helaas vinden we geen enkele slaaptrainer die ’s nacht volledig donker is. Ze lijken allemaal op zijn minst constant een zwak schijnsel te hebben, gedurende de hele nacht. Terwijl onze zoon het prima vindt in het pikkedonker en we hem natuurlijk helemaal niet ‘verslaafd’ willen krijgen aan een lichtje ’s nachts. Dus, de vraag: heeft iemand een suggestie voor een slaaptrainer die kan worden ingesteld om om 7:00 een lichtje aan te doen? Wellicht een beetje speels, zoals een beestje met openende oogjes of iets dergelijks, zoals we bij andere slaaptrainers zien. Groet, Frank


  JanuariMama
  Bijdrager
  #10535473 Quote

  Je kunt een leuk lampje in een tijdschakelaar doen?


  Taps
  Bijdrager
  #10535550 Quote

  Het licjt van zazu het schaap kan helemaal uit. Wij hebben het licht in de nacht op rood staan, maar dit hoeft dus niet.

  #10536033 Quote

  Hallo, beiden bedankt voor jullie antwoorden. Geen gek idee, dat van die tijdschakelaar. Helaas is het stopcontact op een rotplek en het fijne van die slaaptrainers is juist dat die draadloos een nacht door kunnen komen en dus op een handige plek kunnen worden neergezet.

  Kan die Zazu inderdaad worden ingesteld om op een bepaald geprogrammeerd moment aan te gaan, zonder dat ie ’s nachts oplicht? Ik dacht juist uit de specificaties en reviews te kunnen opmaken dat dat niet het geval is.

  #10536083 Quote

  Zazu kun je zo instellen dat hij s nachts gewoon uit staat

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct