Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slaapzak

 • Auteur
  Berichten

 • ChMkGk
  Bijdrager
  #10111380

  Dames, een vraagje? Ik heb voor mijn dochtertje de ergopouch slaapzak gekocht. Omdat ze ingebakerd fijn vond. Maar nu slaapt ze zo. Alleen ik heb nog een Hema slaapzak liggen alleen bij de ergopouch zit die mooi om haar nekje en armpjes. En die van de Hema zit super los.. weet niet of dat erg is ben bang dat ze er doorzakt want ze is super beweeglijk… (misschien een stomme gedacht van mij). Maar nu zit ik ook met de warmte heb nu de tog 0.2 wat veel te koud is en 1.0 maar welke temp slaapzak is fijn voor nu? 2.5? Dankjulliewel alvast.


  KL-E
  Bijdrager
  #10111408 Quote

  Hoi hoi,

  Een slaapzakje mag niet te los zitten. En idd om de reden die jij zelf al aangeeft. Ze kan er dan idd doorzakken, al helemaal als ze zo beweeglijk is. Een slaapzakje past goed als je haar hoofdje er niet door krijgt als de slaapzak dichtgeritst is.

  Wat de temperatuur betreft, weet ik eerlijk gezegd niet….


  KHCO
  Bijdrager
  #10111412 Quote

  Hoi hoi, ik had hetzelfde probleem met de slaapzakken allemaal te wijd. Ik liet mijn moeder (omdat ik het niet kan) bij het nekje innemen tot hij groot genoeg was. Ik heb zelf altijd puckababy slaapzakken gehad die vind ik de beste en blijven het mooist. 

  Op deze website staan tabelletjes mrt totg waardes 

  https://www.ikbenzomooi.nl/nl/blogs/blog/kies-de-juiste-slaapzak-in-elk-seizoen/ 

  succes!!


  ChMkGk
  Bijdrager
  #10111423 Quote

  Dankjulliewel! Ja is echt lastig want vind het gewoon duur zo een slaapzakken.. van de puckababy en ergopouch maar ga het toch maar weer kopen.. want als ze zo los zit vind ik ook niks. Oo merci voor de tog tabel..☺️


  Joessie
  Bijdrager
  #10111683 Quote

  Ik gebruik de Woombie, die zit sowieso strak. Is net als puckababy een inbakerslaapzakje, met mogelijkheid om armgaten te maken. 


  ChMkGk
  Bijdrager
  #10111691 Quote

  Ah kan ik die ook nog eens bekijken. Ja de ergopouch vind ik ook fijn lekker straks en idd een inbaker slaapzak alleen wat die dingen kosten maar goed liever dan wat meer geld uitgeven dan te los. 

  Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct