Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slabbetjes

 • Auteur
  Berichten

 • CColdwine
  Bijdrager
  #10516803

  Welke slabbetjes raden jullie aan?

  Onze dochter heeft toch best wat mondjes per voeding. Ik gebruik badstoffen slabbetjes maar het loopt er soms gewoon af.

   


  RomyVM
  Bijdrager
  #10516808 Quote

  Ik vind die van de Zeeman van €1 per stuk met touwtjes (roze, blauw of wit) de beste. Ze zijn spot goedkoop en lekker groot.
  https://www.zeeman.com/nl/baby-slab-2-pack-aav000028173.html?utm_source=tradetracker&utm_medium=affiliate&utm_campaign=always_on_nl&utm_term=Delupe%20NL&utm_content=1912447_Algemeen%202

  De touwtjes vind ik ideaal, want knoopjes trekken ze los als ze ouder worden of worden te strak om de nek en klitteband plakt op den duur niet meer. Deze slabben van Zeeman gaan echt super lang mee.

  Je hebt ook slabben met touwtjes van andere merken, maar ik weiger echt €5 of meer voor 1 slabbetje te betalen…


  Evimetbaby
  Bijdrager
  #10516812 Quote

  Die van zeeman idd met touwtjes!

  Of een silicone slab van hema omdat je die makkelijk kan afwassen onder de kraan… scheelt weer was!


  Mamanelle
  Bijdrager
  #10516813 Quote

  Bibbetta slab!


  Tesssa
  Bijdrager
  #10516824 Quote

  Hoe oud is je dochter? Het klinkt alsof ze nog een baby is, klopt dat? Ik gebruikte toen vooral hydrofiele doeken als ‘slab’. Lekker groot, neemt goed vocht op en kan je ook echt nek enzo mee bedekken. Ideaal voor spugers. Je kan er niet genoeg van hebben! 


  Lewis
  Bijdrager
  #10516829 Quote

  Hydrofielen ja. Golven met melk. Soms hadden we wel een hele stapel op een dag nodig 😅 En toen ze in een stoel mee ging eten bibado bib.

  Lees ook: Voedingsschema baby: het eerste jaar

  Littlegirl
  Bijdrager
  #10516838 Quote

  Ik ben ook fan van die van de zeeman. Kunnen ook lekker heet gewassen worden. Sluiten door de touwtjes mooi aan en zijn ook nog lekker betaalbaar.


  ZazouSept
  Bijdrager
  #10516839 Quote

  Ik heb stoffen slabbetjes nooit handig gevonden. Toen hij nog borstvoeding kreeg gebruikte ik een grote hydrofiel en voor het eten vind ik die siliconen met zo’n opvangbakje ideaal. Die gebruiken we nu met twee jaar nog steeds. Hij eet vaak nog een tweede ronde uit zijn slab 😉


  CColdwine
  Bijdrager
  #10516844 Quote

  Zij is nu 3 maanden oud. De tip van de hydrofiele doek als slab vind ik een hele goede. Ga ik zeker doen. Slabbetjes zijn best duur inderdaad en het werkt helaas niet super. Bedankt allemaal voor de tips!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct