Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slapeloosheid

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker812171
  Bijdrager
  #5673665

  Nu ruim 17 weken zwanger en sinds 4 weken slaap ik ’s nachts nauwelijks. Ongeveer 3 uur wakker liggen en energie voor 10! Overdag is dat natuurlijk het tegenovergestelde…

  Herkent iemand dit? Wie heeft de gouden tip 😉


  Ik1
  Bijdrager
  #5673668 Quote

  Helaas bekend probleem, ook al van voor de zwangerschap. Nu geen medicatie vanwege zwangerschap. Ga dit woensdag bespreken bij verloskundige.


  gebruiker812171
  Bijdrager
  #5673680 Quote

  Ok. Als je wilt, laat me weten wat de verloskundige voor oplossingen heeft.

  #10122932 Quote

  Hallo,

  Mij naam is chris en ik ben een alleenstaande vader. Overdag gaat alles goed maar in de nacht begint de hel. Ik kan niet slapen en heb al van alles geprobeerd maar zie door de bomen het bos niet. Nou vraag ik me af hoe jullie het doen bij slapelozen nachten.

  Mijn laatste optie is om slaapmedicatie te kopen op http://www.anabolenkopen-4u.com maar ben bang dat het een niet betrouwebare website is.

  Graag zou ik wat tips krijgen van eerdere ervaring van jullie zodat ik niet op slaapmedicatie hoeft te leven

  Bedankt 

  #10283538 Quote

  Al jaren heb ik last van slapeloosheid en kan ik niet slapen. Met huisarts wou mij geen recept voor Zolpidem meer voorschrijven en daarom ging ik online op zoek naar Zolpidem zonder recept. Gelukkig heb ik na jaren een Nederlandse apotheek gevonden waar ik Zolpidem kopen kan. Via kredietkaart of PayPal doe ik aan Zolpidem kopen op https://onlineapotheek.co/product/zolpidem-ambien/


  Nur
  Bijdrager
  #10283607 Quote

  Hier ook en nu 36 weken zwanger en nog steeds last😵 zoveel mogelijk rust nemen overdag.. Vooral straks tijdens je verlof! Met een voedingskussen slapen is ook heel fijn! 

  Lees ook: Zwanger, en nu?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct