Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slapeloze nachten

 • Auteur
  Berichten

 • MamaCc
  Bijdrager
  #10184459

  Haaai,

  Je leest het al slapeloze nachten….

  Mijn baby van 11 dagen geeft me amper rust in de nacht… overdag slaapt hij als een roosje en in de nacht doet hij geen oog dicht !

  Hij wordt alleen stil als ik ga lopen met hem… en zodra ik hem in zijn bed leg kan ik weer opnieuw beginnen.

   

  Inbakeren helpt niet bij hem, masseren ook niet, bij mij in bed leggen ook niet…

  Help, iemand tips ?

  #10184461 Quote

  Heeft hij het misschien te warm? Of te koud?

  Evt speentje? Of honger?


  FSZVDW
  Bijdrager
  #10184462 Quote

  Hoii!

  Vervelend zeg… heb je n lampje aan? Misschien vind hij het eng in het donker. Slaapt hij met een knuffeltje? Dat kan ook troost bieden misschien? Of misschien honger, dat je extra flesje geeft ofzo? Ik noem maar wat… misschien doe je dat allemaal ook al wel maar dit kwam als eerste in me op


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10184464 Quote

  Is er overdag geluid? Misschien slaapt hij daardoor wel beter overdag. In jouw buik was het ook nooit stil. Misschien is het s nachts te stil voor hem. Je hebt van die white noise geluiden.  Tenminste ik geloof dat dat zo heet.


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10184478 Quote

  Oh ja, nog een tip… Slaap overdag mee en ga op tijd naar bed. Rond die leeftijd ging ik tussen 20 en 21 uur naar bed. 


  Ongeduldje
  Bijdrager
  #10184495 Quote

  Oh herkenbaar. Onze dochter sliep echt alleen ’s nachts als ze bij ons op de borst lag. Erg vermoeiend voor ons! Bij haar hielp het om haar in te bekeren en strak in te stoppen rond haar buikje omdat ze krampjes had. De druk op haar buik was nodig om haar rustig te krijgen. Inmiddels slaapt ze super goed ’s nachts en ook al best lang achter elkaar(6-8uur). Onze dochter is nu 7 weken. Dus komt vanzelf goed! Probeer erachter te komen waar hij behoefte aan heeft en volg je eigen gevoel. Hopelijk lukt het jullie ook snel iets te vinden dat helpt! 

  Lees ook: Alles over doorslapen

  MirijeMJ
  Bijdrager
  #10184504 Quote

  Geef het de tijd! Waarschijnlijk heeft hij zn dag/nacht ritme omgeruild. Is volgens mij niet veel tegen te doen, alleen er in mee gaan. Ik zou ook overdag dan zelf de dutjes mee pakken. En hem overdag wel elke 3 uur wakker maken voor een voeding en dan s nachts enigszins op verzoek als hij dan al slaapt! Succes!

  #10184524 Quote

  Overdag laten slapen met gordijnen open en snachts laten slapen in het donker.


  MamaCc
  Bijdrager
  #10184531 Quote

  Dankjewel meiden,

  Mn zoontje slaapt bij mij op de kamer er is een nachtlampje aanwezig en temperatuur is precies goed. Ik geef hem infacol voor iedere fles alleen hij drinkt te gulzig binnen 10min is de fles helemaal leeg. Een fopspeen heeft hij. 

  Het klopt overdag is het drukker in huis omdat iinnog een zoontje van 4 heb en snachts is het stil.. ik zou me er maar door heen moeten bijten… en ja ik probeer ook te slapen als de baby slaapt.

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct