Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slapen

 • Auteur
  Berichten
 • #10486486

  Ik ben 15 zwanger van ons tweede kindje. Na een zoon krijgen we ditmaal een dochter! Helemaal blij mee! En dan nu mijn probleem. Tijdens mijn eerste zwangerschap had ik hier ook last en wil het graag met jullie delen. Nu mijn buik al best groot is wordt het steeds lastiger om op mijn rug te liggen. Slapen op mijn zij is dan de enige optie die over is. Alleen gedurende de nacht ben ik het helemaal zat om op mijn zij te liggen. Ik ben dan helemaal ‘uitgelegen’ en kan dan niet meer slapen. Ik zie er dan ook steeds meer tegen op om naar bed te gaan. Herkent iemand zich hier in? En heeft er toevallig iemand tips?


  Mjamzito
  Bijdrager
  #10486510 Quote

  Hoi,
  Misschien een gek idee, en helemaal geen idee of het helpt. Maar als je 2 kussens onder het hoifdeinde legt waardoor je onder een hoek in bed ligt, kun je dan wel beter op je rug liggen?


  Essther
  Bijdrager
  #10486511 Quote

  Slapen met voedingskussen en regelmatig van kant wisselen werkt bij mij.

  #10486513 Quote

  Voedingskussen gebruik ik inderdaad ook al. Wellicht zijn de kussens een idee zodat ik wat rechter op lig. Ik ga het in ieder geval proberen!


  KarenvV
  Bijdrager
  #10486572 Quote

  Ik ben 37 weken. Val op mijn zij in slaap, maar wordt altijd wakker op m’n rug. Zolang je er geen last van hebt is dat geen probleem hoor. Ook tot bijna 30 weken nog veel op mijn buik geslapen

  #10486746 Quote

  Ik ben ook echt een ‘rugslaper’ maar dat voelde bij mij ook rond een week of 15 echt niet prettig meer. Nu lig ik met zowel kussens tegen/onder m’n buik en een stevig kussen in mijn rug, waardoor ik een beetje schuin lig. Dus niet op mijn zij en ook niet op mijn rug 😉 werkt voor mij heel goed!

  Lees ook: Zwanger, en nu?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct