Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slapen Baby 10 Maanden

 • Auteur
  Berichten
 • #5667939

  Hallo allemaal,

  Ik had even een vraagje over mijn zoontje. hij is nu 10,5 maand oud. Vanaf het begin af aan geen goede slaper, heeft veel mama aandacht nodig. Hij vraagt iedere nacht nog voor een fles, heel soms slaapt hij door, maar dit is echt maar heel soms.

  overdag kan ik hem wakker weg leggen. Dan kijkt ie tevreden rond en ik hoor hem niet meer, niet brabbelen en niet huilen. Nou is het probleem in de avond, dit kan ‘savonds niet. Als ik hem dan wakker weg leg begint hij te krijsen. We hebben al geprobeert om hem te laten huilen, maar na 1.5 week iedere avond met 4 uur huilen hebben gezeten en daarna een hele onrustige nacht zijn we daarmee op gehouden. Nu leggen wij hem in bedje als hij moe is en dan geven we dan de fles en kunnen 75% daarna weglopen. maar het komt ook voor dat ie dan alsnog begint te gillen ook al slaapt hij net na de fles. Heel soms valt hij op de arm in slaap als we de fles beneden geven, dit komt zelden voor. we houden hem zo lang mogelijk op zodat hij echt moe is, dit omdat dan de nacht het rustigste is.

  ik snap het verschil niet van overdag en nacht, lampen aan hebben we ook geprobeerd. nu is het in de avond allemaal nog niet zo erg maar in de nacht is dit ook zo. alleen overdag niet, dan valt ie zelf in slaap.

  heeft iemand tips en/of ideeën. Moet en kunnen we hier iets aan doen, of zal dit vanzelf over gaan als hij ouder is. WIl namelijk geen kind van 2 wat nog steeds zo lastig doet in de avond…

  #5669593 Quote

  hi!

  Ik had (heb) hetzelfde probleem, alleen mijn zoontje slaapt overdag ook slecht.

  Omdat ik echt wanhopig werd (gaat al zo vanaf de geboorte) laat ik hem nu bij me in bed slapen. Ik wilde dit echt niet, vanwege veiligheid en hij hoort in zijn eigen bedje maar ik kon niet meer!

  Probeer dit nu een week en gaat het stuk beter. Ik denk dat hij snachts gewoon eenzaam is ofzo?

   


  jsandstorm
  Bijdrager
  #5672831 Quote

  Slaapt jullie kindje in een bakerzakje? geeft wat meer geborgenheid, zipadeezip bijvoorbeeld kunnen ze ook na 4mnd nog in, dat is een veilige zak voor omrollen.

  Daarnaast komt het boekje “Good Night’s Sleep” van Anna Wahlgren binnenkort uit in het Nederlands, wellicht een idee? ik had het engelse boek en werkte perfect voor mijn dochter die ook prima uren kon huilen, tot overgeven toe.. Het vraagt wel even 2 dagen toewijding, maar daarna zie je ook resultaat.

  babbababy.nl staan beide producten wel

  Succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct