Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slapen En Voeding 4

 • Auteur
  Berichten

 • MamavanElynnSenn
  Bijdrager
  #10566279

  Hoi allemaal,

  Onze zoon van 9 weken word sinds een paar dagen na een uurtje slapen klaarwakker, terwijl het nog lang geen tijd is voor de fles, hij vraagt er dan ook nog niet om, maar wat moet ik hier in vredesnaam mee? Vandaag bijvoorbeeld werd hij om 8.15 wakker voor de fles, fles gehad, 9.45 weer in slaap gevallen en om 10.45 klaar wakker 😫 iemand ervaring mee?


  Tessb
  Bijdrager
  #10566297 Quote

  Hier sliep ze altijd maar kort en nooit tot de volgende voeding. Lekker wandelen, spelen en weer naar bed als ze moe werd. Soms kwam dat niet uit met de voeding waardoor die dan later werd of ze langer wakker was dan gepland…. Het is altijd een beetje zoeken.
  Wordt vanzelf beter!


  CFK
  Bijdrager
  #10566303 Quote

  Eens met wat hier boven gezegd wordt. Ons zoontje deed dit ook altijd, steeds zoeken wat je dan moest doen. Nu sinds 2 weekjes lijkt hij de dutjes goed te pakken te hebben en maakt dutjes van1,5-2 uur. Hij is nu 17 weken. Dus komt echt goed


  MamaE
  Bijdrager
  #10566304 Quote

  euhm ja dat is wat baby’s van die leeftijd doen, op die leeftijd is er nog niet echt een ritme en als die er is, is het na een paar dagen weer een ander ritme.. wat je ermee moet? go with the flow, laat je kindje ‘spelen’, gebruik de tijd voor tummytime, ga een stuk wandelen etc en kijk vooral naar wat je kindje nodig heeft!  

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct