Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slapen met handjes 7 maanden

 • Auteur
  Berichten
 • #10269133

  Onze zoon heeft altijd ingebakerd geslapen! Na 4 maanden zijn we daarmee gestopt en doen we zijn handjes onder de deken, anders houdt hij zichzelf wakker! Maar meneer wordt te sterk en de armpjes komen al snel boven de deken uit. De oma’s hebben ook moeite om hem in slaap te krijgen met handjes want hij begint na een tijdje erg hard te huilen. 

  heeft er iemand tips? Om hem toch te leren met handjes boven de deken te slapen??


  Rozenmeisje
  Bijdrager
  #10269146 Quote

  Laatst zag ik de slaapzakken van Fedde&Kees voorbij komen. Dat zou een goede tussenstap kunnen zijn naar helemaal vrij slapen. 


  SuusD
  Bijdrager
  #10269161 Quote

  Ik zou echt colt turkey zijn handen vrij laten en hem “leren” te slapen met zn handjes vrij door middel van gecontroleerd huilen en troosten. Ze komen straks op een leeftijd dat ze inderdaad gaan zitten, staan etc en dan gaan ze niet meer accepteren om zo vast te liggen. Wij hebben het ook colt turkey gedaan en heeft een paar dagen voor onrust zorrgde maar daarna begreep hij het en sindsdien slaapt hij ook op zn buik.

  #10269205 Quote

  Met 7 maanden past hij nog in de love to dream swaddle up skaapZakken. Daarin kunnen ze met de handje omhoog liggen, in een natuurlijke slaaphouding. 

  #10269207 Quote

  En in de love to dream kunnen ze ook vrij draaien en op de buik slapen!


  Joosjeee
  Bijdrager
  #10269209 Quote

  Hier cold turkey van inbakeren naar slaapzak zonder mouwtjes toen hij 4 maanden was. Een paar dagen wat meer werk, telkens terug om te troosten, speentje erin en weer proberen. 

  Sinds dien slaapt hij met armen los, gaat super en slaapt heel goed, 7 tot 7. 🤷🏼‍♀️🙌🏼

  Lees ook: Alles over doorslapen
  #10269239 Quote

  Dan moeten we maar cold turkey doen! 
  al slaapt hij dan misschien niet of minder…. want na een half uur kletsen begint hij vaak heel hard te huilen! En dan is slapen moeilijk… maaaaaaaar ik ga ermee aan de slag. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct