Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slapenloze nachten!

 • Auteur
  Berichten

 • NaamAnoniem
  Bijdrager
  #10148198

  Hey lieve mama’s!

   

  ik zit met een probleem wat mij helemaal heeft gesloopt. Ik krijg mijn zoontje van 7 maanden maar niet vroeg in zijn nest. Hij slaapt pas rond 23:00 / 00:00 !! En dan wordt hij sinds een week of 2 ook nog eens rond 02:00 en dan rond 05:00 wakker! Ik geef nog zijn laatste fles om 23:00 met bambix, ik heb het eerder geprobeert maar het wilt maar niet helpen. Hij wordt wel rond 20:00 moe en dan laat ik hem gelijk slapen, maar dan wordt ie naar 1 uurtje al weer wakker! En dan wilt ie niet meer slapen. Ik heb regelmatig  geprobeert om zijn laatste fles om 20:00 te geven wanneer ik zie dat hij rond dat tijdstip moe wordt. Maar nee hoor..  hij drinkt zn fles niet op waardoor hij alsnog rond 23:00 weer wilt. Ik werk ook nog eens 3 keer in de week en moet ik er al om 06:00 uur uit. Ik zit er helemaal doorheen en weet gewoon niet wat te doen. Hij slaapt 2 slaapjes in de middag soms 3. Maar zijn middag slaapjes zijn heel kort. Max 1 uurtje :(. Hij heeft wel periodes gehad dat hij vanaf 23:00 tot 07:00 door slaapt, zijn 2e tandje begint nu wel door te komen misschien kan het ook daaraan liggen dat hij snachts nu rond de zelfde tijdstippen wakker wordt ik weet het niet. Maar hem vanaf 19:00 / 20:00 al in bed stoppen gaat gewoon niet! als ik op internet ga opzoeken en lees allemaal dat mamas hun kindje van 7 a 8 uur tot vroeg in de morgen doorslapen denk ik echt van hoe dan??? Hoe slapen hun kindjes 12 uur in een stuk door! Krijgen ze geen dorst of iets? Moeten ze niet verschoont worden? Dat is ook weer zo iets. Wanneer ik mijn zoontje wil verschonen snachts dan is hij klaar wakker. Ik verschoon hem express in zijn bedje zodat ik hem niet hoef op te pakken, maar dat helpt ookal niet. Weet me geen raadt meer!  


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10148249 Quote

  Ik kan meepraten over beide kanten. Mijn zoontje sliep sinds hij 6 weken was gewoon door, heerlijk was dat. Hij was een clusterbaby, dronk in de vroege avond zo vaak bij mij dat hij daar de nacht op door kon slapen. Overdag dronk hij ook flinke flessen en at veel fruit en brood. 

  Mijn dochtertje is nu ruim 6 maanden en slaapt nog niet door, meestal komt ze tussen 7 en 7 2 x voor een voeding. Zij drinkt overdag veel minder dan mijn zoontje ook, dus moet wat inhalen in de nacht denk ik. 

  Verschonen doe ik haar niet in de nacht. Tenzij ze gepoept heeft, anders klaarwakker inderdaad. Nu kan ik haar meestal even aanleggen en na een kwartiertje weer terug in bed leggen. Maar afgelopen nacht ook 5 kwartier bezig geweest om haar weer in slaap te krijgen. Ik berust me een maar in, wat kun je anders… 

  Je bent dus niet de enige. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct