Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slecht Slapen Overdag

 • Auteur
  Berichten

 • Happymother
  Bijdrager
  #10308616

  Goedemiddag,

  Ik heb even een vraagje. Mijn dochter van bijna 10 maanden slaapt sinds 2 dagen slechter. Ze ligt s avonds tussen 7 en half 8 op bed en slaapt dan door tot ongeveer half 7. Meestal gaat ze in de ochtend dan slapen rond half 10/10 uur en slaapt dan vaak 1a1.5uur. Dan merk ik dat ze rond half3 weer moe is, maar dan gaat ze heel hard huilen tot soms krijsend toe. Ga dan meerdere keren na dr toe om haar te troosten, opnieuw in te stoppen en aai over de bol. Maar na ruim een half uur geef ik se strijd op en haal ik ze uit bed. Ze is ter klein om tot 7 uur op te blijven want ze rolt dan eind de middag echt om.

  Heb al geprobeerd haar wat later op bed te leggen, maar zelfs dat helpt niet en na 4 iir slapen gaat niet want dan slaapt ze s avonds niet in. Weet dus niet meer wat ik moet doen. Het zal wel een fase zijn, tandje wat door komt maar het is best pittig…

  Hoor graag tips of herkenning.

  Lieve groet van mij!

  #10308689 Quote

  Hoi mijn dochtertje is even oud ongeveer en slaapt ook van 7 tot 7. Misschien kun je proberen om het ochtend slaapje voor 9:00 te doen, dus voor 9:00 weer slapen en dan 1 tot 1,5 uur. 
  Ik breng mijn dochter smiddags tussen 13:00 en 13:30 weer naar bed, ze is dan nog niet super moe maar gaat wel lekker slapen en slaapt soms 2,5 uur ! Dan houdt ze het makkelijk vol tot 19:00. Wat ik er meer wil zeggen, misschien helpt het om de slaapjes eerder aan te bieden. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct