Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slecht Voelen Na Bevalling Koude Rillingen En Pijn

 • Auteur
  Berichten
 • #10406690

  Hi dames,

  ik ben vorige week dinsdag bevallen van ons kindje op 34 weken. Hij maakt hij goed gelukkig. Ik aan de andere hand voel mij niet zo goed nog altijd. Nu 6 dagen na de bevalling heb ik nog steeds in de nachten vooral last van extreem koude rillingen en me hele rug doet pijn. Van de plek waar ik een epidurale kreeg maar ook me schouders bovenrug nek hoofd. Ik maak me zorgen want ik herken dit niet uit me eerste bevalling.. ik wil me ook beter voelen omdat ik een peuter heb rondlopen en voordat mijn kleine man thuis komt. Heeft iemand dit ook gehad? Nu verliep deze bevalling anders natuurlijk.. (weeenremmers, longrijpers, antibiotica) wat ik allemaal voor de bevalling snel kreeg toegediend. 

  wat kan ik het beste doen?

  #10406695 Quote

  Even bij de verloskundige aan de bel trekken voor de zekerheid. Al is het maar voor geruststelling. Heb je geen koorts?

  #10406698 Quote

  nee geen koorts


  MammmaS
  Bijdrager
  #10406700 Quote

  De verloskundige bellen, die kan evt overleggen met de anesthesist of de klachten erbij kunnen horen. Hadden ze bij mij ook gedaan. Ik had na de bevalling ook pijn in mijn bovenrug/schouders dat plat liggen op mijn rug niet ging en zeker niet met baby op mijn buik. Mijn klachten konden ze niet verklaren. Maar ik had het zeker niet in deze ergere mate die jij hebt. Naar voor je! Schrikken ook, maar gelukkig gaat het goed met je baby, nu jij nog. Gewoon bellen dus.


  Ikbendoutzen
  Bijdrager
  #10416760 Quote

  Ik heb dit ook gehad en zeer waarschijnlijk zijn het de hormonen, die kunnen je echt zo n griep gevoel geven. Ik heb er zo n 3x 2 a 3 dagen last van gehad. Je lijf heeft tijd nodig om te herstellen. Je kunt altijd even overleggen met de verloskundige of het ziekenhuis om andere dingen uit te sluiten, zoals een blaasontsteking oid.   Gefeliciteerd en hopenlijk voel je je snel wat beter! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct