Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slechte nachten

 • Auteur
  Berichten
 • #10378225

  Wie van jullie heeft het ook zo zwaar met omdraaien in bed. Soms knakt het gewoon tussen mijn benen. Ik heb al van alles geprobeerd. Wie heeft raad?

  #10378234 Quote

  Ik doe handdoeken tussen knieen en een half opgerolde onder me buik aan de zijkant. Mijn buik trekt ook heel erg omdat ik mager postuur heb en dus ook 15kg zwaarder ben nu maar dit helpt de nachten goed te slapen 


  Wittechocola
  Bijdrager
  #10378237 Quote

  Ik zou lekker een voedingskussen aanschaffen. Die kun je mooi tussen je benen leggen als je op je zij ligt. Met veel kussens slapen deed ik altijd. Redelijk ongezellig voor je partner, maar beter dan een slapeloze nacht. 
  Succes ermee!


  Evimetbaby
  Bijdrager
  #10378369 Quote

  Ja hier ook drama!

  Met kussens slapen vond ik ook niet fijn. Dan werd ik wel wakker omdat de kussens niet meedraaide in me slaap…

  T beste slaap ik nog op 2 paracetamol 😅 Dan slaap ik eigenlijk de hele nacht door… Ipv ieder uur wakker


  MilkaOreo
  Bijdrager
  #10378375 Quote

  Met voedingskussen slapen vind ik echt heerlijk, tussen benen en onder/tegen buik. Word evengoed wel wakker als ik me om wil draaien omdat het best een werk is dat hele kussen mee te slepen.. Maar het slaapt wel heerlijk. En ik moet toch vaak op om te plassen dus wakker worden doe ik toch wel.


  GebruikerSN
  Bijdrager
  #10378430 Quote

  Voedingskussen tussen je knieën, op je linkerzij liggen en de dream belt Zwangerschapsriem van Babymoov! Die laatste is super fijn omdat het je buik ondersteunt door twee kussentjes aan de zijkant die mee draaien als je beweegt. Heb m zelf via marktplaats gekocht, hij kan nl gewoon gewassen worden. En verder blijft draaien idd oncomfortabel en zijn de laatste weken niet fijn qua slapen…

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct