Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slechte reactie op melk

 • Auteur
  Berichten

 • jasmijn-
  Bijdrager
  #5735897

  Hallo Dames,

  Ik ben morgen 14 weken zwanger en sinds een week lijkt het alsof ik niet meer zo goed tegen koemelk kan. Voor mijn ontbijt (melk met cornflakes) voel ik mij beter dan daarna. Ik word daarna misselijk, krijg een hele slijmerige droge mond, buikpijn en soms ook buikpijn dat ik ervan naar de wc moet. Vanaf morgen ga ik in ieder geval iets ander proberen voor ontbijt, maar vroeg mij al of meerdere dames wel eens hebben meegemaakt dat ze ineens minder goed tegen bepaalde producten kunnen?


  gebruiker119019
  Bijdrager
  #5736010 Quote

  Ja, heel herkenbaar. Hoort erbij dat je ineens niet meer tegen bepaalde producten kan. Standaard zwangerschapskwaaltje. Ik had het met alle vette producten. Er is een oplossing: Voorlopig even geen melk drinken. Probeer het met yoghurt of vla. Blanke vla helpt goed tegen misselijkheid.

  Liefs Anna


  jasmijn-
  Bijdrager
  #5736037 Quote

  Hi Anna,

  Bedankt voor je reactie, vandaag gewoon met een broodje ontbeten en ben daar minder misselijk van dan van de melk. Gek dat je ineens bepaalde producten slecht kunt verdragen. Ik zal eens blanke vla halen, kijken of dat beter tegen de misselijkheid helpt.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct