Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slechte slaper

 • Auteur
  Berichten

 • LittleMen
  Bijdrager
  #10099780

  Mijn zoontje is nu 11 weken en dood op.hij slaapt overdag vaak maar 30 min en word dan snel weer wakker hij is dan nog heel moe maar wat ik ook doe de slaap krijgt hij dan niet goed te pakken we bakeren hem al in masseren zijn buikje kriebelen zijn hoofd en ga zo maar doordat hij weinig slaapt is hij heel gespannen en heeft snel last van prikkels.hiervoor zijn we ookal naar de kinderarts geweest maar die kon ons geen antwoorden geven.we zijn naar een Osteopaat geweest alleen vonden we dat 3x niks (sorry) nu hebben we verder gekeken en kwamen we uit op chiropractie maar nu vragen we ons af zijn er ouders die dit ook ervaarde en wat hielp bij jullie.

  Vanaf de geboorte hebben we al een strijd met hem en voel me nu zo machteloos ik zie een ventje dat zo moe is maar de slaap niet pakt en einde van de dag ontroostbaar is


  Three littl men
  Bijdrager
  #10099784 Quote

  Hey ik herken je verhaal wel een beetje mijn jongste had het kiss syndroom en sliep ook maar 30 min. Hij was de hele dag aan het huilen omdat hij zo moe was en ik ook😕. Toen zijn wij naar de chiropractor gegaan en dat heeft zo geholpen al na 2 x hij slaapt nu super goed en hij is nu echt zo’n vrolijk ventje 😊. Hoop dat het goed komt met je mannetje. 


  LittleMen
  Bijdrager
  #10099788 Quote

  Nancy walther

  Dat ga ik dan toch maar eens proberen hopelijk werkt het zodat ik weer een vrolijk kindje heb,hoe kwam je erachter van het kiss syndroom?


  Three littl men
  Bijdrager
  #10099790 Quote

  Mijn oudste zoon loopt bij de fysiotherapeut en die zag het gelijk en zij stuurde mij door. Het was dus toeval😊. Ik zag na 1 behandeling al zo veel verschil hij sliep beter had weer ontlasting en hij lachte voor het eerst naar mij. Ik zal zeggen probeer het, niet kunnen slapen en veel huilen levert stres op bij je kleintje en bij jou. De jongste is mijn derde kindje en ik voelde me falen als moeder want ik kon hem niet troosten. Dus de chiropractor heeft niet alleen mijn mannetje geholpen maar mij ook 😉.


  LittleMen
  Bijdrager
  #10100008 Quote

  Vanmiddag sliep hij dus uit het niets 3,5 achter elkaar hij werd 1x na 40min wakker gaf hem snel zijn speentje liep de kamer direct uit en hij sliep weer lekker verder.

  Is het dan dus gewoon een periode of echt iets aan de hand


  Three littl men
  Bijdrager
  #10100127 Quote

  Misschien is het een sprongetje geweest. Ik zal het dan gewoon nog ff aankijken. Hoop dat het goed blijft gaan 😊


  Three littl men
  Bijdrager
  #10100129 Quote

  Volgens mij hebben ze die rond de 11e of 12e week. Hoop dat dat het is groetjes🙋🏻‍♀️

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct