Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

slijmprop aan t verliezen?

 • Auteur
  Berichten
 • #5735365

  Hoi allemaal,

  ik ben nu bijna 38 weken zwanger en toevallig ging ik net naar het toilet en zag ik stukjes slijmerig ‘iets’ in de wc liggen, en bij het afvegen had ik het ook. Nou vroeg ik me af of dit iets van de slijmprop kon zijn?


  gebruiker429572
  Bijdrager
  #5735397 Quote

  Hai,

  wat voor kleur was het precies? Ik ben dinsdag ochtend mn slijmprop verloren, was een stuk dit taai slijm, en zat wat bruin/rodig bloed slijm doorheen.. (vieze details, sorry, haha)

  ik ben inmiddels 40+5 dagen zwanger

  groetjes E

  #5735407 Quote

  hoi,

  het was een beetje wittig/doorzichtig, maar niet echt taai…


  gebruiker429572
  Bijdrager
  #5735408 Quote

  Dat heb ik ook gehad rond week 38, mijn verloskundige zei wel dat je in de laatste weken meer afscheiding/slijm kunt verliezen..

  maar het zou goed kunnen dat het stukjes slijmprop zijn., Als je je zorgen maakt zou ik zowieso de vk even een belletje doen, of melden bij de volgende controle 😉


  cindy91
  Bijdrager
  #5735423 Quote

  zou best je slijmprop kunnen zijn 😀 ik vergeleek het met een kwal haha.
  Bij mij kwam het toen in 2 delen.


  Martha M
  Bijdrager
  #5735437 Quote

  Haha een kwal, dat zeg ik ook altijd! Wist in ieder geval meteen dat dit de slijmprop moest zijn… geen twijfel mogelijk dat het afscheiding zou kunnen zijn!

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #5735478 Quote

  haha een kwal,

  Nou ik maak me eigenlijk geen zorgen ofzo. ik was meer benieuwd, vind het erg spannend. ben benieuwd wanneer ik nou eindelijk ga bevallen! dus ben opzoek naar een soort van voortekens ;p. vanochtend dus van wat ik denk dat een deel van de slijmprop was.. het was heel erg blubberig xD, en sinds gister al last van steken in mn uchum. Nou las ik dat dat indalingsweeen waren… maar hij ligt al sinds week 35 zo goed als vast.. dus

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct