Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

‘Slijmsliert’ uit vagina (ik gok rondom ei)

 • Auteur
  Berichten

 • Juliass
  Bijdrager
  #10452883

  Goedemorgen allemaal,

   

  Ik heb even een vraag. Tot nu toe heb ik 1 x per cyclus een slijmsliert uit mijn vagina gehad (ontdekt bij het plassen / afvegen). Dit gebeurt 1 x en daarvoor/daarna merk ik niet heel veel van mijn vruchtbare slijm. Zou goed kunnen dat het er wel zit hoor, maar kan er niet een aantal dagen achter elkaar slierten van trekken zeg maar. Vandaar dat dat ene moment heel erg opvalt. Nu vraag ik mij af: wie heeft dat ook (of herkent dit) en hoeveel dagen is je ei daarvoor/daarna geweest? De vorige cyclus werd ik 13 dagen daarna ongesteld en inmiddels zit ik op dag 15. Wil niet nu al gaan testen (wacht liever nog een paar dagen af om teleurstelling te voorkomen) maar heb dus ook niet echt een harde ‘dag’ waarna ik kan zeggen, nu ben ik ongesteld. Wellicht is er een soort patroon is te vinden, dat zo’n sliert bijv nooit langer dan 4 dagen voor ei komt en nooit langer dan 2 dagen na ei, zoiets.

  Allemaal heel veel succes met zwanger worden! Ik vind het allemaal spannender dan ik had verwacht (als in; dat ik er non stop mee bezig ben) 😊


  Rcl
  Bijdrager
  #10452893 Quote

  Als je zegt maar tussen 2 vingers houd en je trekt je 2 vingers uitelkaar met de slijm tussen je vingers blijft die zeg maar uitgerekt aan elkaar dan ben je zwanger dar HD ik ook en vriendin zei dit truckje toen werd ik zwanger van 2de en ging dat Turkije eerst doen zeker toen ik zag dat wat slijm in me onderbroek was


  Lorraine
  Bijdrager
  #10452946 Quote

  Ik geloof dat die slijmsliert inderdaad een indicatie is voor je eisprong! 🙂 maar ik kan niet met zekerheid zeggen hoe lang daarvoor of daarna je ei echt springt.


  Juliass
  Bijdrager
  #10453448 Quote

  Ik ben vanmorgen ongesteld geworden dus het lijkt inderdaad een teken te zijn geweest van het feit dat mijn eisprong eraan zat te komen. Is namelijk 16 dagen geleden nu.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct