Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slijmverlies Na Strippen

 • Auteur
  Berichten

 • Essieeeee
  Bijdrager
  #10294558

  Goedemorgen! 

  Ik ben afgelopen maandagmiddag gestript door de verloskundige, althans … zij noemde het geen hele goede poging aangezien ze er niet goed bij kon. Baby is nog niet ingedaald, dus ligt relatief hoog. Ik had wel ontsluiting, zodoende wilde ze het wel proberen. Nadat ze klaar was benoemde ze dat ik er niet te veel van moest verwachten, want het was nou eenmaal niet optimaal gelukt. Sindsdien is het erg onrustig in m’n buik, maar het zet niet door. 

  Nu verlies ik sinds dinsdagochtend best (heel) veel slijm. Doorzichtig, roze, rode draden, het varieert nogal. Ik zat dinsdagochtend met name te denken aan mijn slijmprop, maar dan blijf je geen slijm verliezen toch? Heeft iemand hier ervaring mee of herkent dit? Bij mijn eerste zwangerschap hebben ze me ‘goed’ gestript en volgde al snel een bevalling, dus kan het daar niet mee vergelijken. Ik hoop op jullie ervaringen!! 

  Liefs


  DeesjeP
  Bijdrager
  #10294571 Quote

  Bij mij was hetzelfde. Zondag hele dag slijm verloren met rood erdoor en een hele klodder in de wc. Dag erna begon het meer te rommelen en uiteindelijk is mn zoon van maandag op dinsdagnacht geboren. Denk dat er toch wat aan het gebeuren is en het stukjes slijmprop zijn. Succes!


  Fleurol
  Bijdrager
  #10294589 Quote

  Hier hetzelfde gehad maar heeft uiteindelijk niet doorgezet. Uiteindelijk hebben ze mijn vliezen moeten breken. Succes met de laatste loodjes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct