Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slippers Of Sandalen Vakantie

 • Auteur
  Berichten
 • #10521386

  We gaan over een paar maandjes met onze bijna-peuter op vakantie naar de zon. Is het dan slim om slippertjes met hielbandje te doen of sandalen? Ivm goed erop kunnen lopen. Hij is 21 maanden als we gaan. 


  Upperdepup
  Bijdrager
  #10521389 Quote

  Je hebt een hele fijne soort slippersandaaltjes van Ipanema


  Eilandmeisje
  Bijdrager
  #10521390 Quote

  Sandalen!! Ik vind die slippertjes ook veel leuker maar totaal niet praktisch.. dat bandje glijd steeds van die hiel af..

  Sandalen zijn echt veel beter!

  #10521391 Quote

  Je raadt het inderdaad goed, die slippersnzoen er erg cool uit! Maar is het functioneel.. Tot nu toe verschillen de meningen, ik wacht nog even af of er meer reacties komen ☺️


  kimvanalphen
  Bijdrager
  #10521401 Quote

  Nike sunray protect 2 had ik voor mijn kids altijd. Lekker snel aan met klittenband, teentjes beschermd en kunnen nat worden. Slippers zijn maar weinig kindjes op die leeftijd die daar fijn op kunnen lopen.


  JLooJ
  Bijdrager
  #10521404 Quote

  Teva sandalen!

  Lees ook: Peuterpuberteit, over eigenwijs zijn en nee zeggen

  Phet
  Bijdrager
  #10521406 Quote

  Wij hadden destijds haviana’s mee voor onze peuter. Waardeloos! Ondanks dat ik het hielbandje iets strakker had gemaakt, beleven deze echt niet zitten. Voor ons waren de Nike Kawa slippers de uitkomst (althans, als ‘goedkoop’ slippertje waarmee hij ook gewoon de zee in mocht). Daarnaast hadden we ook nog leren sandalen (Timberland) en zulke zitten altijd goed.. succes!


  Tesssa
  Bijdrager
  #10521412 Quote

  Zeker weten sandalen! Daar kunnen ze de hele dag (en goed!) op lopen. Slippers zijn waardeloos als je het mij vraagt. Eventueel waterschoenen voor in het water, maar op deze leeftijd lopen ze nog niet echt (ver) het water in, dus niet echt nodig als je het mij vraagt. Ik zou zeker weten voor sandalen gaan en op het stand lekker op blote voeten. 


  RomyVM
  Bijdrager
  #10521422 Quote

  Sandalen! Zelfs m’n dochter van 4 loopt mog niet lekker op slippers, en kleinere kindjes al helemaal niet.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct