Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slofjes 2

 • Auteur
  Berichten
 • #10515808

  Hi, wie weet welke slofjes voor 14 maand oud kindje lekker zitten niet zelf uit getrokken worden waar ook wat stapjes op gezet kunnen worden.

  #10515847 Quote

  Ik kocht altijd slofjes van aapie babyschoenen. Het zijn leren slofjes en mijn zoon trok ze niet makkelijk uit.


  Froemeltje
  Bijdrager
  #10515883 Quote

  Ik ben groot fan van de slofjes van Little Riots! Dat waren de enige slofjes die mijn dochtertje niet zelf uit kreeg! Daarnaast zijn ze gewoon van stof en dus hele soepel en antislip aan de onderkant!

  #10515934 Quote

  Mijn zoontje keeeg bovenstaande slofjes vanaf 8 maanden prima uit. Daarvoor idd niet. Alleen slofjes met rits van bijv Muyters krijgt hij niet uit. Hebben een harde flexibele zool dus voor zo ver slofjes goed kunnen zijn komen deze in de buurt. Hier raakt meneer overigens zo gefrustreerd dat hij ze niet uit krijgt dat ik ze maar uit doe dus het heeft nog niet geholpen 🙈


  BellaBori
  Bijdrager
  #10515979 Quote

  Hey,
  Onze zoon wordt volgende week 1 jaar en hij heeft laatst hele leuke beren slofjes gekregen met een fijne anti-slip zooltje van de action! Er zit een fijn elastiekje in het midden zodat ze goed blijven zitten. Ik ben er over te spreken!


  Fabelachtig
  Bijdrager
  #10516815 Quote

  Mijn zoontje van 15 maanden heeft al vanaf het begin Robbeez slofjes. Ze zijn heel leuk, zitten lekker en worden niet uitgetrokken! Het zijn de perfecte slofjes om op te leren lopen. Aanrader!

  Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct