Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Snachts Doorlekken

 • Auteur
  Berichten
 • #10260933

  Goedemiddag,

  Wie heeft de gouden tip om de hele nacht vol te houden zonder dat de luier doorgelekt is.

  Tot nu toe geprobeerd: pampers premium protection, pampers pants, pampers pure, Kruidvat droog en vertrouwd en Etos luiers. 

  Denk wel 4 van de 7 nachten wordt m’n dochtertje s’nachts wakker en is alles nat (romper, pyama). 

  ik hoor graag jullie tips!


  Mirreltje
  Bijdrager
  #10260956 Quote

  Pampers baby dry? Ik gebruik die, met een andere lekt ze ook echt door… en is de maat nog goed? Misschien een maat groter proberen? 


  JV
  Bijdrager
  #10260959 Quote

  Wij hadden dat probleem ook op het moment dat hij een beetje tussen maten in zat. Hij plast nogal veel dus de kleinere luier was dan echt vol waardoor hij begon te lekken en de grotere luier zat dan te wijd waardoor het ging lekken. Je zou dus inderdaad eens een andere maat kunnen proberen.


  Lovve
  Bijdrager
  #10260969 Quote

  Hier ook een welbekend probleem. Tot nu toe gaan de luiers van jumbo eigen merk het beste! Onze zoon is een echte buikslaper, dus moet ie wel goed hoog vastgemaakt zijn aan de voorkant.. 

  #10261000 Quote

  Bij ons werkt het om niet meer te veel drinken te geven ’s avonds. Mijn zoontje is een goede drinker en drinkt op het kdv (rond 16.30uur) en thuis tijdens het eten makkelijk nog 1 of 2 flessen weg, waardoor we ook met een doorlekker zaten. Hij krijgt nu tijdens het eten een klein bekertje (zeker als hij op het kdv nog veel heeft gedronken) en sindsdien gaat het goed. Ook weet ik niet in welke maat jouw kindje zit, maar ik heb de 5+ maat nu omdat hij zoveel drinkt en dus plast en ook dat werkt erg goed moet ik zeggen. 

  #10261072 Quote

  Luier maat groter en dan voor de navht achterste voren aandoen. Omdat het achterste deel groter is een dus ook meer kan absorberen wil dit weleens helpen. 

  read more image Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar
  #10262018 Quote

  Hier werkt Pampers Baby Dry als enige optie s nachts. Heeft er volgens mij ook mee te maken of ze op hun buik op rug slapen (onze dochter slaapt op haar buik). Andere varianten van Pampers en bv Etos lekken ook door s nachts bij onze dochter

  #10262058 Quote

  Bedankt voor jullie reacties! Baby dry gaan we proberen, mijn dochter slaapt inderdaad ook graag op haar buik. 

  #10262383 Quote

  Hier werken de Pampers premium protection pants goed ’s nachts. Onze zoon is nogal een nachtplasser en slaapt op z’n buik. De luier staat ’s ochtends op knappen, maar hij houdt het. 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen