Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Snachts schreeuwend wakker

 • Auteur
  Berichten

 • Billiemar
  Bijdrager
  #10212087

  Hi,

  mijn zoontje van 6 maanden heeft nooit doorgeslapen maar als hij dan wakker werd en k hem bij me nam dan sliep hij direct.

  tegenwoordig word hij snachts wakker en krijst alles bij elkaar en dan kan zomaar 2 uur duren( als k hem besluit een fles te geven niet) nu lijkt het echt pijn krijsen maar dat weet ik dus niet zeker…

  hij krijgt om 7 uur een fles komt nog steeds om 11 uur voor een fles en nu dus ook.nog een fles rond 3 uur snachts dat zijn een paar flessen te veel.

  Herkent iemand dit en misschien tips om de fles af te bouwen ??

  vind het namelijk zelf echt rot maar zeker voor mijn kleine man ❤️

  #10212089 Quote

  Wij bouwden de fles af ‘s nachts door er steeds minder schepjes poeder in te doen.. en misschien toch overdag wat meer geven? Geef je al fruit etc?


  Billiemar
  Bijdrager
  #10212099 Quote

  Hi,

  ja hij krijgt al fruit brood en prak in de avond genoeg eten dus , kan me haast niet voorstellen dat het honger is.

  hij accepteerd al vanaf zijn geboorte geen speen wat het dus extra lastig maakt omdat dat toch een stukje zuigbehoefte zou wegnemen snachts …

  #10212112 Quote

  Ik geef mijn zoon vaak een ‘fopfles’ als hij ’s nachts komt, 150 water met 1 schepje melk. Hij accepteert het en zo slapen we allemaal weer snel verder. Ik wil hiermee voorkomen dat hij z’n honger over dag en nacht gaat verdelen en dus overdag minder gaat eten en drinken. 


  Billiemar
  Bijdrager
  #10212139 Quote

  Dat is een goed idee idd! Maar wat verklaard dat krijsen dan … ben zo bang dat hij pijn heeft maar waaraan… en waarom alleen snachts want hij kan het echt 2 uur volhouden … 


  Langeweg
  Bijdrager
  #10212148 Quote

  Hoi, 

  Mijn zoontje is ook 6 maanden en krijgt als hij komt de fles. Overdag drinkt hij bijna geen fles. Ja diksap drinkt hij dan. Hij krijgt ook vaste voeding. 

  Maar sinds pas wordt hij na zn fles ook huilend/jengelend wakker. Dus toen zei mn moeder het kan ook liggen aan de tv programma’s die je kijkt en dat je zoontje daar gevoelig op is!

   

  Lees ook: Alles over doorslapen
  #10212158 Quote

  Het kan ook verlatingsangst zijn. Onze zoon heeft zo z’n buien en krijst dan echt alles hij elkaar. Til ik hem uit bed, gaat ie lachen.


  GebruikerEM
  Bijdrager
  #10212159 Quote

  ze krijgen een periode dat ze alles van overdag s nachts meer gaan verwerken. Ik herken het wel, want mijn zoontje heeft dit ook meerdere malen gehad in verschillende periodes. Niets hielp en we waren vaak 1 tot 2uur bezig voordat hij weer sliep. Maar wij hebben nooit een fles gegeven. Alleen er naartoe, troosten, weer terug in bed en 5 min later weer terug, hetzelfde doen en dan 10min later weer terug etc. De huilmomenten zijn nu wel korter geworden. Hij is nu 1 jaar en heeft het soms nog hoor. 


  Niempje
  Bijdrager
  #10212272 Quote

  Hoi,

  Onze dochter had dit ook bij de 6 maanden en ook weer bij de 8/9 maanden.

  Dit heeft bij de 6 maanden zon 2 weken geduurd en bij de 8/9 maanden wel 40 dagen.

  Nu wordt ze 1 x wakker rond 23/00 en dan moet ze omgedraaid worden en een speen.

  Verwerking, verlatingsangst, slaapregressie..

  Hoelang heeft hij dit nu al en is het alleen snachts of altijd bij neerleggen? Niet dat hij een oorontsteking heeft?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct