Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Snel Weer Zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • #10523903

  Hoi,

  Inmiddels is het 5,5 maand geleden dat ik beviel van mijn eerste kindje. Vanmorgen had ik opnieuw een positieve zwangerschapstest in mijn hand. Ik ben voorzichtig blij, want dit is natuurlijk best snel en nog niet gepland. We willen heel graag een tweede kindje, maar nu al vind ik behoorlijk spannend!

  Hebben jullie ook kort op elkaar kinderen gekregen en willen jullie je ervaringen delen?

  #10524156 Quote

  Hoi, ik kan je niet echt tips geven want ik heb precies hetzelfde! 6 maanden geleden bevallen en afgelopen weekend een positieve test…6 weken nu ongeveer gok ik.
  Spannend he! Ook zeer welkom en gewild maar inderdaad wel snel. Ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat verlopen. Gefeliciteerd trouwens!

  #10524157 Quote

  Hier ook zeer welkom hoor! Maar wel heel spannend, twee van die kleintjes zo dicht bij elkaar. Morgen toch de verloskundige maar bellen. Vandaag kon ik het nog even niet geloven 🙈. Dank je! Voor jou ook proficiat! Heel spannend allemaal!


  MamaMaudenFem
  Bijdrager
  #10524628 Quote

  Mijn dochter was 10 maanden toen ik erachter kwam al 7 a 8 weken zwanger te zijn! En nu dochter van net 3 en een heerlijke ondeugende en ondernemende dreumes van 1,5! Heerlijk!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct