Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Sneller ergeren aan mensen

 • Auteur
  Berichten
 • #10293663

  Misschien dat sommige mensen het herkennen, maar sinds ik zwanger ben erger ik me opeens zoveel sneller aan andere mensen! Ook echt goede vriendinnen mijd ik nu soms gewoon omdat ik ze irritant vind, terwijl ik daar voorheen nooit last van had.

  De enige die ik goed om me heen kan hebben is mijn vriend (gelukkig maar hahaha) maar verder zijn er maar weinig mensen waar ik echt een avond mee kan afspreken zonder dat ik me ga ergeren haha.. Ik kan opeens ook veel botter en lomper reageren dan voordat ik zwanger was😅

  Hopelijk is het een hormonaal dingetje en trekt het straks weer bij hihi! 


  Francissjuli
  Bijdrager
  #10293676 Quote

  Herkenbaar en heeft echt met de hormonen te maken.. 

  #10293686 Quote

  Heel herkenbaar! Gelukkig heb ik er pas de laatste weken last van, (nu 39 + 5 zwanger) .. 


  Juffielies
  Bijdrager
  #10293718 Quote

  Ja dit had ik ook! Ook veel minder behoefte aan contact en sneller “aangebrand”.
  moet zeggen dat ik ook na de geboorte van mijn zoon nog wat bot en lomp kan zijn (als het over hem gaat), terwijl ik dat eerder nooit gedurfd zou hebben. 9 maanden op, 9 maanden af. 


  MamaNouky
  Bijdrager
  #10293733 Quote

  Ik was altijd al een lekkere lompe en snel geirriteerd maar had wel een prima filter.

  Met 6 weken zwangerschap was dit filter conpleet verdwenen. Mijn omgeving kent mij en weet dat ze gewoon terug moeten reageren en dan heb ik wel door dat ik niet zo lief was.

  Irritatiefactoren krijgen het nu wel te horen en vinden me een b*tch. Schrik soms ook wel van hoe ik reageer op mensen die me gek aankijken of gek doen naar mijn idee. 

  Gelukkig laten ze me niet zo vaak los lopen.

  #10293746 Quote

  Fijn om te horen dat ik niet de enige ben haha🙈 normaal gesproken ben ik vrij relaxt en eerder te lief terwijl ik nu soms echt zo direct ben dat ik er zelf van schrik haha!

   

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10293786 Quote

  Had ik ook tijdens de zwangerschap van m’n zoontje. Kon m’n schoonouders absoluut niet uitstaan en sowieso was m’n lontje veeel korter (en dat in combinatie met iedereen die bestwel ‘in je zone’ komt als je zwanger bent was verschrikkelijk 😂). Was snel na de bevalling weer over. Nu ben ik weer zwanger en heb ik het tot nu toe niet! 🤞🏽


  EMW
  Bijdrager
  #10293995 Quote

  Wat een opluchting om te lezen. Ik ben normaal niet boos of geïrriteerd te krijgen maar de laatste tijd schiet het minste of geringste me verkeerd en kan enorm boos worden om de kleinste dingen.

  Ik ben nogal een binnevetter dus m’n omgeving merkt hier niet veel van maar ik schrok nogal van m’n eigen reactie en kon het niet helemaal plaatsen, tot ik dit topic las, stom dat ik hier niet eerder aan heb gedacht😅


  alison
  Bijdrager
  #10294391 Quote

  haha heel herkenbaar, heb ook echt een kort lontje. 

  Ben soms heel onredelijk, onaardig en snel boos (normaal echt totaal niet) 

  Zijn ook druk bezig met een verbouwing en iedereen heeft wel zijn mening wat die persoon mooi vindt ( vooral mijn schoonvader en merk dan echt dat ik dat zoooo irritant vind. Dat ik echt denk, het is mijn huis bepaal ik zelf wel!!! maar dan zit ik van binnen echt te koken. Of ik ga expres dwars doen, gewoon omdat ik iemand nu vervelend vind. 

  Merk nu wel bij bijna 31 weken dat ik weer liever ben tegen mijn vriend ( gelukkig) 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct