Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Spaarrekening baby

 • Auteur
  Berichten

 • Nanosh
  Bijdrager
  #10498166

  Hallo , ik zit er over na te denken om een spaarrekening te openen om maandelijks een bedrag te kunnen storten voor de toekomst van inimini. hebben jullie een spaarrekening geopend voor jullie kindje ? Zo ja .. bij welke bank ? En dan een kinder rekening of gewoon een normale ?


  Klijn
  Bijdrager
  #10498175 Quote

  Wij hebben een regenboogrekening van de Rabobank, omdat we daar zelf ook onze rekeningen hebben. Een speciale kinderspaarrekening heeft vaak veel betere rente, dus dat zou ik verkiezen boven een gewone rekening!


  Littlegirl
  Bijdrager
  #10498176 Quote

  Wij hebben momenteel een spaarrekeningspotje aangemaakt binnen onze eigen spaarrekening. Elke maand gaat er een vast bedrag bij ..


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10498178 Quote

  Wij zitten bij de ING en daar hebben we voor onze meisjes een groei groter rekening geopend. Wij zetten daar elke maand geld op en als ze 18 zijn is het voor hun en kunnen ze er ook pas zelf bij.

  #10498192 Quote

  Wij hebben bij de rabobank een regenboogrekening omdat wij daar zelf ook zitten maar ook een zilvervlootrekening van de regiobank en dat is echt de moeite waard om te doen. Daar kun je maximaal 600 euro op storten per jaar als je het maximale doet en je haalt er niks af tot zijn 18e dan krijgt hij daar 10% op. Dus 10.800 + 1080. En de regenboogrekening gebruiken wij voor het overige geld 😁


  CoVo
  Bijdrager
  #10498193 Quote

  Wij hebben voor ons zoontje bij de Rabobank een beheerd beleggenrekening geopend. Hier storten we eens per maand 50 euro naartoe, wat we voor minimaal 18 jaar zo houden.

  Als je open staat voor beleggen ipv sparen, zou ik me daar eens in verdiepen.

  Lees ook: Alles over doorslapen

  MamaEvanI
  Bijdrager
  #10498207 Quote

  wij hebben een rekening via de ING geopend voor onze dochter en deze is aan onze rekeningen gekoppeld. Wij storten de Kinderbijslag op deze rekening, dus dat is het bedrag dat we per kwartaal sparen. 

  #10498209 Quote

  Wij hebben een kinderspaarrekening bij onze eigen bank.


  RomyVM
  Bijdrager
  #10498222 Quote

  Wij ook de regenboog rekening van rabobank, omdat we daar zelf ook een rekening hebben. Ik spaar voor al m’n kinderen €25 per maand, is niet suuuperveel maar t loopt aardig op in de loop van de jaren. En t moet ook haalbaar zijn, want ik ben nu zwanger van de 3e dus dat is binnenkort €75 per maand. Vandaar een wat kleiner bedrag zodat we voor elk kind kunnen sparen. Zodra ze 18 jaar zijn, is dit toch €5400!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct