Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Spanning Voor Starten Kinderwens

 • Auteur
  Berichten

 • MagicOne
  Bijdrager
  #10134018

  Hoi allemaal,

  Herkennen jullie het stukje angst/spanning om te starten met je kinderwens? Ondanks dat je er voor je gevoel klaar voor bent?

  Ik ben benieuwd of ik de enige ben die deze gedachten heeft, of dat jullie dit herkennen.

  Tips zijn welkom :).


  TJF
  Bijdrager
  #10134042 Quote

  Heel herkenbaar! Ik wilde vanaf m’n puberteit graag zwanger worden, uiteindelijk op m’n 23e zwanger. Heel erg gewenst, maar eerste gedachte was ‘shit, waar ben ik aan begonnen’, dat werd gelukkig steeds minder. Alhoewel er nog dagen waren tijdens m’n zwangerschap dat ik dat had. Nu 4 maanden geleden bevallen en ik zou  echt niet anders willen.

  Enige tip die ik kan geven is vertrouw op je gevoel dat je er klaar voor bent. Twijfels zullen nog vaker komen, maar je neemt deze keuze met liefde dus dan is het de goede keuze!

  Heel veel succes/plezier komende tijd! 

  #10134133 Quote

  Hoi!!

  Hier ook heel herkenbaar. Ik heb eerste week november mijn spiraaltje laten verwijderen. Nu dus in de eerste ronde. Ik vind het zo spannend allemaal! Ben er echt dagelijks mee bezig, soms denk ik zelfs dat ik er te veel mee bezig ben. 

  Heb er ook wel moeite mee om het niet te vertellen, aan een goede vriendin bijvoorbeeld. Het is toch een stap in je leven, en het ís ook allemaal erg spannend

  Had jij al lang een kinderwens? Ik was er zelf al een paar jaar mee bezig, ook veel met mijn man over gehad. Maar hij was er nog niet aan toe. Soms zelfs gesprekken gehad die hoog opliepen, ik heb uiteindelijk lang moeten wachten voordat hij, uit zichzelf, ermee kwam dat hij er klaar voor was! Ik heb letterlijk gehuild van vreugde.. Nu ben ik er dus veel mee bezig, lezen op internet, alles bijhouden in een app, dagdromen over namen en een babykamer. Heerlijk!


  Cherryberry
  Bijdrager
  #10134138 Quote

  Ik ken het!

  Net ook als hoe zaagcactus zegt!

  Nu heb ik dat gevoel niet meer, maar wel sterk gehad .

  Nu eerste ronde, maar vrees nu ongesteld te worden  🙁 zag net roze… Maandag was NOD..

  #10134142 Quote

  Spannend Cherry! Komende maandag NOD? Ik duim met je mee 🙂


  MamavanElyn
  Bijdrager
  #10134143 Quote

  He Zaagcactus, 

  Hier zo’n beetje hetzelfde verhaal. Die van mij is half oktober verwijderd en daarna meteen ovulatie. Helaas die ronde niet raak, ook niet verwacht (man was die week ziek..), maar toch wel teleurgesteld. Ovulatie zit er nu weer aan te komen, alleen krijg maar geen duidelijke streep op die testen.. ellende. Wanneer ik me verveel ga ik hier het hele forum af om mn pinterestbord aanvullen voor kamertjes, namen of geboortekaartjes. Wil het zo graag! 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  MamavanElyn
  Bijdrager
  #10134144 Quote

  Ho, bedoel; zaagcactus en gebruiker. Eerste deel is namelijk meer voor gebruiker bedoeld 😉

  #10134145 Quote

  Haha oh het alsof ik het zelf geschreven zou kunnen hebben! Dit forum, 24baby, pinterest, de hele zoot 🙈 

  Verschrikkelijk, misschien toch iets te veel mee bezig hahaha.. zal vast wel afzakken mocht het langer duren. Al hoop ik van niet natuurlijk.

  Hoe oud zijn jullie cherry en bbtje? Ik ben 25 en mijn man 28


  MamavanElyn
  Bijdrager
  #10134149 Quote

  Ja echt! Ik ben 24, mn man net 28. Ik heb twee vriendinnen die op de hoogte zijn van mn rammelende eierstokken, maar die zitten in een heel andere levensfase (ik ben al meer dan 10 jaar samen met mijn man), en vinden het aan de ene kant heel leuk, maar kunnen er niet over mee praten. Daarom vind ik het heel fijn dat ik hier niet de enige blijk te zijn die soms (voor mn gevoel obsesief) met zwanger worden bezig is.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct