Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Speen Uitslaan En Wakker Worden

 • Auteur
  Berichten

 • Berendsje
  Bijdrager
  #10311119

  Onze dochter van 4,5 maand heeft een speen nodig om in slaap te komen. Echter, als we haar wegleggen gaan direct haar handjes richting haar mond en pakken ze de speen. Ze trekt het uit de mond, speelt ermee en zodra ze hem (per ongeluk) laat vallen, gaat ze huilen.

  We hebben al geprobeerd 1 armpje in de slaapzak te doen. Dit helpt enigszins, maar toch krijgt ze hem met haar andere handje wel te pakken.

  Heeft een van jullie DE tip om ervoor te zorgen dat ze niet/minder makkelijk bij haar speen komt en dus makkelijker en sneller in slaap valt?


  Keukenhulpje
  Bijdrager
  #10311148 Quote

  Hoi berendsje

  Ons zoontje van ondertussen bijna 5 maanden deed dit ook erg. Al was het niet perse bewust. Wij hebben een knuffeltje bij hem in bed liggen met een bol hoofd. Deze legde wij er altijd strak tegenaan. Dan moest hij eerst het knuffeltje weghalen voordat hij het speentje  kon pakken. Vaak was hij dan wel al in slaap gevallen. Misschien dat je er iets aan hebt.

  Succes 

   


  Bloompjee
  Bijdrager
  #10311174 Quote

  Mijn baby heeft dit ook lang gedaan. Niks aan te doen. Wij bleven erbij tot hij sliep en dus steeds speen weer in doen. Gelukkig valt hij snel in slaap dus hoefde ik er niet uren naast te zitten. 

   

  #10311476 Quote

  Is idd lastig. Hier legden we er ook een knuffeldoekje tegenaan en dat hielp wel iets, maar alsnog sloeg ze vaak de speen uit. Nu is ze 8 maanden en kan ze vaak de speen wel zelf vinden. Dus het is een kwestie van tijd, het wordt beter als je kindje ouder wordt;)

  #10311494 Quote

  Was bij ons ook, super onhandig. Uiteindelijk ging het wel weer over, maar gaf vaak een tweede speen die hij kon vas houden, dat hielp. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct