Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Speen

 • Auteur
  Berichten

 • Tiana 1234
  Bijdrager
  #5722516
  1. Heeft iemand een idee om een speen in de mond te kunnen houden zonder dat het er steeds uitvalt bij een baby van bijna 4 weken ?

  Snachts heeft ze namelijk erg behoefte aan een speen maar het valt er de hele tijd uit waardoor we om de 10 min moeten opstaan om haar speen weer in de mond te doen anders blijft ze huilen .


  Mounique
  Bijdrager
  #5722521 Quote

  Slaapt ze helemaal niet zonder speen? Anders zou ik proberen haar Snachts zonder speen te laten slapen zodat jullie ook een beetje rust hebben.

  misschien dat je het lakentje zo kunt opmaken dat die de speen in haar mondje tegenhoud.


  EllV
  Bijdrager
  #5722530 Quote

  Als daar toch iets op uitgevonden zou worden… Gat in de markt denk ik ;). Soms blijft een speen wat beter zitten door een speendoekje er aan vast te maken maar dat kan juist ook averechts werken. Andere speen uitproberen misschien?


  MamaStephanie
  Bijdrager
  #5722687 Quote

  Hier blijft een dr brown speen het beste zitten

  #5723613 Quote

  Ik heb voor mijn dochter toen een wubbanub speen aangeschaft. En dat was echt een uitkomst. De spenen worden namelijk in Amerika op prematuur Afdelingen gebruikt. Er zit een knuffeltje aan vast waar je baby gewoon doorheen kan kijken en wat de speen goed op zijn plek houd en baby’s kunnen hem zo makkelijk zelf in hun mond stoppen. En ja ook als ze zo klein zijn vinden ze de speen makkelijk met hun mond. De spenen zijn wel €20,- maar echt een hele uitkomst!


  Cindy Bell
  Bijdrager
  #5726503 Quote

  Hoi!

  Mijn kleine had ook een flinke zuigbehoefte. Maar ’s nachts nooit de speen gebruikt. Ik zou na de laatste voeding Kijken of je haar kan wegleggen zonder. Ps: honing mag niet bij kinderen onder de 1,5 jaar. Dus dat zou ik niet doen. Succes!

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen

  Kellebella
  Bijdrager
  #5728037 Quote

  Ik zweer echt bij bibi Happiness spenen dit zijn de enige die mijn zoontje van 5 maandjes echt lekker vind ik heb gelezen dat als je vitamine geeft omdat smaakje heeft gelijk speen erin doet deze meer blijft zitten

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct