Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Spiraaltje Verwijderd Kinderwens

 • Auteur
  Berichten
 • #10203117

  Hallo allemaal! 

  Ik ben heel erg benieuwd naar jullie ervaringen betreft het volgende. Afgelopen donderdag 16 mei 2019 heb ik mijn spiraaltje laten verwijderen omdat mijn man en ik graag een kindje zouden willen. Nu vroeg ik me af wanneer werden jullie ongi na het verwijderen en hoe lang duurde het (natuurlijk is dat verschillend per persoon) wanneer je zwanger werd? Het spiraaltje is er nu 3 dagen uit en ben nog niet ongi geworden.

  Liefs! 

   


  Majom
  Bijdrager
  #10203118 Quote

  Hoi!

  Ik had ook een spiraaltje. Ik werd na ongeveer 2 weken ongesteld en heb er zelf voor gekozen om eerst even mijn lichaam op te schonen en 2x ongesteld te worden. Daarna zijn we voor het ‘echie’ gegaan en toen was ik gelijk zwanger.

  Hopelijk verloopt het bij jullie ook allemaal zo voorspoedig! 

  #10203119 Quote

  Hoi Majom, 

   

  bedankt voor je snelle reactie! 

  Het kan dus allemaal erg snel gaan, wat leuk om te horen dat het bij jullie ging zoals gewenst, het blijft een wonder! Dank je wel. 


  KristelVH
  Bijdrager
  #10203123 Quote

  Ik was na 4 dagen ongesteld geworden. In februari laten verwijderen en in april zwanger! Helaas wel een vmk gehad maar dat kan altijd gebeuren.

  Het kan dus behoorlijk snel gaan!

  Veel geluk en veel plezier met dit mooie traject 😊😊

  #10203127 Quote

  In oktober 2017 mijn spiraaltje laten verwijderen. In november 2017 weer ongesteld geworden (toen ik het spiraaltje had werd ik ook niet ongesteld). In juni 2018 begonnen en in juli 2018 zwanger. Vanwege een vroeggeboorte zijn we nu weer bezig. We zitten nu ‘al’ in ronde 5, dus het kan allemaal verschillen zoals je zelf al zei 😉

  #10203151 Quote

  Hoi KristelVH, 

  wat vervelend dat het op die manier is geëindigd! Helaas kan dat ook gebeuren inderdaad. Hoe gaat het nu met je? Ben je daarna nog zwanger geraakt? 

   

  Liefs! 

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10203152 Quote

  Hey BenB, 

  ja het is natuurlijk zo verschillend per persoon, ik hoop voor je dat je snel zwanger raakt! 

  Liefs! 


  Klaasjee
  Bijdrager
  #10203168 Quote

  In sept ’18 spiraal verwijderd en al vrij snel een bloeding gehad. 2 weken later kwam pas echt de menstruatie. Daarna wat problemen gehad met mn cyclus waarbij ik soms om de 2 weken menstrueerde (naja bloedingen had) en in jan bijna de hele maand. Doorverwezen naar de gyn en die constateerde dat het nog lag aan de prikpil die ik ervoor had gehad (had mijn spiraal nog niet zo lang)

  Daarna is mn cyclus vanuit zichzelf weer goed gekomen en eind maart een positieve test. Helaas is dat een vroege miskraam geworden, maar ben nu na de miskraam weer meteen zwanger dus gelukkig heeft mn cyclus er nu niet veel aan geleden.

  Voor mijn gevoel hebben wij pas in februari een eerlijke kans gekregen qua cyclus. Als je om de 2 weken een bloeding hebt heb je nl ook geen eisprong dus er was in die periode ook geen kans geweest om uberhaubt zwanger te worden. Uiteindelijk zijn we dus iets meer dan een half jaartje bezig geweest.

  Van de huisarts mochten we na het verwijderen van het spiraal wel meteen zwanger worden en hoefde we niet te wachten op een menstruatie. Weet niet of ze daar iets over hebben gezegd?

  #10203170 Quote

  Zojuist ongi geworden, 3 dagen na het verwijderen van de spiraal dus! Nu afwachten. 😊

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen