Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Sprong 5

 • Auteur
  Berichten

 • Chantal vd meer
  Bijdrager
  #10561675

  Sprong 5 ik denk zo die gaat ons ook makkelijk voorbij zeg top! Uhhh niet meer dat denken haha vanaf dat moment veranderde ons lieve kleine meisje in een mini monstertje! Niet willen slapen , slecht drinken , huilen , kreunen steunen heftig dus gewoon! Schijnt ook dat de laatste week de heftigste is daar zitten we nu ! Denk ga het even van mij afschrijven. Ben veel alleen met mijn twee meiden door het werk van mijn man maar jeetje hij hakt er eventjes in vandaag denk ga even lekker van me afschrijven. Is het voor jullie herkenbaar ?


  NicoleSD
  Bijdrager
  #10561926 Quote

  Hey. Mn dochtertje is nu 25,5 week dus zou ook ongeveer in sprong 5 moeten zitten (wel bijna 2 weken vroeger geboren). Maar eigenlijk nog weinig last gelukkig. Sprong 4 was namelijk wel drama en heel lang bij haar. Dacht eerst dat vandaag misschien sprong 5 opeens begon omdat ze vannacht opeens 2x wakker werd en flessen niet leegdrinkt en ze wat huilerig is, maar ze bleek dus koorts te hebben.
  Maar snap wel hoe je jezelf voelt. Werd er met sprong 4 ook soms gek van en was dan blij dat ik kon gaan werken en haar bij opvang kon afzetten 🙈
  Sterkte nog. Hoop vor je dat ze er weer snel uit is 🤞🏻

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct