Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Sprongetje 4 3

 • Auteur
  Berichten

 • arw
  Bijdrager
  #10533364

  Dochtertje zit al 2/3 weken in sprongetje 4 en ik merk wanneer andere mensen haar vasthouden dan is ze eerst blij, maar dan gaat ze keihard huilen. Herkent iemand dit? Of is het eenkennigheid?


  DikkertjeDap
  Bijdrager
  #10533368 Quote

  Ja! Bij sommige mensen gaat het goed maar die ziet hij dan ook minimaal 1x per week, anders is het toch na een paar tellen aandacht brullen. Wij zitten hier nu precies in de piek van sprong 4 haha gelukkig lijkt het allemaal wel mee te vallen qua wat ik lees wat het kan doen maar alles lijkt hem nu zoveel meer dwars te zitten dan anders. Ieder windje of boertje kan ineens de wereld doen vergaan en we zijn écht niet moe hoor, huilen en brullen en dan ineens dondert ie om en slaapt ie van vermoeidheid. Herken jij dat dan ook toevallig?


  arw
  Bijdrager
  #10533472 Quote

  Jaa, niks zit soms mee alsof leven zo zwaar is 🥴 dan zet ze op hef brullen, maar daarna is alles picobello. Ook huilen van vermoeiend en dan toch slapen uiteindelijk. Haha hopelijk is sprong 4 gauw voorbij. Ze zeggen is het heftigst. Al met al valt het gelukkig soms mee

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct