Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Stage

 • Auteur
  Berichten
 • #5661365

  hallo allemaal!,

   

  Ik zal mijzelf even voorstellen: ik ben Kayleigh Schuttenhelm, 17 jaar en onlangs begonnen aan een opleiding tot verloskundige. in het eerste studiejaar is er de zogeheten doorlopende stage. In deze stage volg ik een zwangere, en maak ik van dichtbij het hele proces van aanstaand ouderschap mee. ik zal hierdoor ervaren wat de zwangere allemaal op haar pad tegen komt, hoe zij haar lichamelijke veranderingen beleeft, hoe zij zich voorbereidt op de komst van haar kind, voor welke keuzes ze komt te staan, hoe zij haar afwegingen maakt en hoe de zorgverlening verloopt.  Het is belangrijk om te weten dat ik geen verloskundige handelingen zal uit voeren.

   

  Het volgen van de zwangere moet minimaal bestaan uit:

  – vier keer meegaan naar het spreekuur van de verloskundige;

  – een bezoek afleggen tijdens de kraamperiode;

  – interviews afnemen: tweemaal tijdens de zwangerschap en eenmaal in de kraamperiode.

   

  Als bedankje ontvangen jullie aan het eind van de stage een “zwangerschapsdagboek” met uitwerkingen, gesprekken, foto’s en andere leuke herinneringen van de stageperiode.

   

  Ben jij tussen de 8 en 16 weken zwanger (rond week 39) en zou ik je mogen volgen tijdens de zwangerschap stuur mij dan een mailtje.

  ook voor eventuele vragen kan je contact met mij opnemen.

   

  email: Kayleighschuttenhelm@icloud.com

  #5661420 Quote

  Hoi kaileigh,

  Misschien is het handig om even te vermelden om welke regio/provincie het gaat. Niet dat je dadelijk Door heel Nederland aan het reizen bent 😊

  Xx

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct