Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Stamcelbank Nederland Licentie verloren..

 • Auteur
  Berichten

 • MilkaOreo
  Bijdrager
  #10509304

  Hoi,

  Zijn er meer ouders die de stamcellen van hun kind hebben opgeslagen bij stamcelbank Nederland? Hun zijn namelijk hun licentie verloren en de cellen zouden niet bruikbaar zijn op de mens…

  Wat gaan jullie nu doen hiermee en met de cellen? Er is natuurlijk altijd betaald voor het opslaan en ik vind weg gooien echt heel zonde…

  Ik heb de cellen van beide kinderen opgeslagen en over een maand mogen hun het niet meer bewaren. Ik ga morgen even rond bellen hierover, maar dacht misschien zijn hier nog ouders met tips..


  veravdheijden
  Bijdrager
  #10509305 Quote

  Hoe weet je dit? Ik heb dit in 2018 ook voor mn zoontje gedaan. Heb niets van hun vernomen.


  MilkaOreo
  Bijdrager
  #10509306 Quote

  Hoe weet je dit? Ik heb dit in 2018 ook voor mn zoontje gedaan. Heb niets van hun vernomen.

  Heel vreemd idd, ik heb ook niets van hun zelf vernomen… Ik heb dit gelezen in het nieuws en toen ik ging googlen kwam er een hoop over tevoorschijn. Maar vanuit de bank zelf heb ik ook helemaal niets gehoord… Ik ga hun morgen bellen. Maar Google even op stamcelbank Nederland en je krijgt meteen een hoop sites met info erover.


  BeatriceX
  Bijdrager
  #10509323 Quote

  Ik heb met ze gebeld… De arts zegt dat er nog een rechtzaak is en dat de cellen volgens hem nog wel bruikbaar zijn. Maar dat de Nederlandse wet de regels ineens heeft aangepast. Tis nu afwachten maar anders kunnen ze de cellen eventueel overbrengen naar Zwitserland. Vind het allemaal maar een raar verhaal natuurlijk… Maar ben zelf stamceldonor geweest en weet hoe klein de kans op een match is. Ben nu 38 weken zwanger van ons 2e kindje en laten die cellen toch maar meteen opslaan in Zwitserland, wel via hetzelfde bedrijf. Neem dan toch liever het risico te betalen voor niks. Je krijgt de kans om die cellen op te slaan alleen bij de geboorte.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct