Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Starten Met Gonal F

 • Auteur
  Berichten
 • #10216779

  Ik ga vanaf morgen starten met gonal f en ovitrelle heeft iemand hier ervaring mee?

  Ik ben eerst gestart met clomid. 50mg, 100mg en 150mg. Mijn eitje bleef steeds hangen op 8 a 10 mm. 

  Hoor graag jullie ervaring en of tips! 

  #10216887 Quote

  Hoi! 17 weken zwanger nu ma IVF met Gonal-F en Ovitrelle.  Ik vond het spuiten zelf erg meevallen, de bijwerkingen waren wel pittig! Ik spoot wel een erg hoge dosering overigens.. 

  Vooral heel moe en stemmingswisselingen waren hevig, ik voelde me af en toe echt een kreng (was ik ook haha). Het beste wat je kunt doen is daar niet tegen vechten, maar het accepteren. Het is geen excuus voor alles, maar zodra je je een beetje jezelf weer voelt kun je het er ook (samen) over hebben. Belangrijk is dat, zowel jij als je partner je beseft dat het echt de bijwerkingen zijn en niet jij zelf. En je weet waar je het voor doet! Bij mij groeit er nu een prachtig sterk meisje in mij, dat was het meer dan 1000 keer waard! 

  Als je je moe voelt, kijk op welke momenten je (extra) rust kunt nemen.. ik voelde me een oud mens, maar het hielp enorm toen ik me er eenmaal aan kon overgeven. Je lichaam maakt onwijs veel door! Probeer zo min mogelijk in huis te doen en laat dat aan anderen of je partner over. Ik voelde me schuldig want ik doe graag alles zelf, maar aan de andere kant: het is voor je partner íets wat hij of zij terug kan doen voor alles waar jij met je lijf doorheen gaat!

   

  Heel veel succes! Stéphanie 

  #10216916 Quote

  Hallo dimmedum, 

  ik start morgen ook met gonal f 75 mg. Het is de tweede keer dat ik dat doe. Ik had veel last van mijn buik. Verder nergens last van. Ik bedoel last van mijn darmen dan. Ga je iui doen of iets anders?

  grt Brabander 

  #10217210 Quote

  Ja volgens mij iui, maar was veel info in één keer,. Moet volgende week weer komen en ga ik het nog is navragen! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct