Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Starten Met Ivf Maart 2023

 • Auteur
  Berichten

 • Daaanin
  Bijdrager
  #10609936

  Goedemiddag dames,

  Ik zit nu op het wachtbankje van mijn eerste IVF poging, was benieuwd of er meer dames zijn die net zijn begonnen met IVF of al in het traject zitten en hun ervaringen willen delen!

  Even kort mijn verhaal:
  Oktober 2020 gestopt met de pil, na een jaar niet gelukt in de MMM.
  Eerst weer naar huis gestuurd om het wederom een half jaar te proberen en daarna na onderzoeken gestart met IUI. Er is geen reden gevonden waarom het niet zou lukken. Na 3 IUI pogingen toch nog een kijkoperatie gehad, lichte endometriose vastgesteld op mijn blaas maar dat zou een zwangerschap niet moeten hinderen. Daarna nog 3 x IUI geprobeerd, helaas zonder resultaat. In januari gestart met IVF en heb ik vorige week mijn eerste eicelpunctie gehad. 20 eitjes, 14 bevrucht en gisteren de terugplaatsing gehad! Nu dua wachten tot de 30ste tot ik mag testen. Ik vind het erg spannend en weet ook niet hoe ik de komende weken door moet komen!!

  Zijn er al dames met een succes verhaal, of die nu ook met IVF bezig zijn?
  Lieve groetjes van Daan


  Anirbas
  Bijdrager
  #10610131 Quote

  Heel veel succes!

  ik heb ook endometriose en ik zit ook in een ivf traject. Ik was van de eerste poging zwanger maar dit werd helaas een miskraam op 8w4d. Deze maand zou ik een terugplaatsing krijgen maar ik heb deze ronde afgeblazen omdat ik Corona kreeg en dit vermindert de slaagkansen aanzienlijk. 🙁 heel moeilijk maar nu dus nog 3 weken wachten voor ik opnieuw begin met de medicatie voor een nieuwe terugplaatsing.


  Daaanin
  Bijdrager
  #10610168 Quote

  Hoi Anirbas,

  Dankjewel!! 🍀

  Ooh jeetje dat is heftig! Heb zelf nog nooit een miskraam meegemaakt, lijkt me echt verschrikkelijk 😪

  Is dat al lang geleden? En in welke ronde IVF zit je nu? Balen zeg dat je door corona moet wachten, het duurt allemaal al zo lang…! 

  Heb je ernstige endometriose?

  Leuk dat je reageert 😃

  Groetjes Daan


  Anirbas
  Bijdrager
  #10610468 Quote

  Ik ben in oktober gestart met stimuleren, eind november pas eerste terugplaatsing gekregen (ivm overstimulatie) en in januari een miskraam gekregen. Binnenkort start ik terug op voor een tweede terugplaatsing, ik heb momenteel nog 6 embryo’s over van de eerste ronde. 
  het duurt allemaal heel lang ja, er is precies altijd iets. Eerst een paar maanden moeten uitstellen omdat mijn hospitalisatieverzekering niet in orde was. Dan de overstimulatie, dan de miskraam en nu Corona 🙄. Maar oké ik probeer positief te blijven, een maandje wachten is niet het einde (probeer ik mezelf te zeggen 😂). 

  of ik ernstige endometriose heb, geen idee. De arts die me opereerde bleek toch niet zo de specialist te zijn, zoals hij zelf beweerde. Hij zei graad 1-2, maar hij vond geen endo op plaatsen waar ik overduidelijk endopijn heb en ik heb veel meer pijn sinds de operatie. Dus wie weet.. maar ik denk niet dat ik diep geïnfiltreerde endometriose heb (bleek toch niet uit mri) dus wellicht toch eerder graad 1-2.

  Hoeveel embryo’s heb jij overgehouden uit de punctie? En hoe lukt het wachten met testen? Voel je iets? Deze periode is echt ontzettend moeilijk hé, zo spannend!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct