Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Steekjes En Krampjes

 • Auteur
  Berichten

 • Ma Belle
  Bijdrager
  #10187254

  Hoi Dames, 

  Ik lees in veel topics over steekjes en krampjes in de lies. Ik dacht altijd dat je liezen hoog tussen je benen zitten, en een heel klein beetje naar boven .  

  En wat voelen jullie precies als je het over steekjes hebt? Prikken? Of alsof er een mes in steekt? Ik herken die steken niet zo haha. Wel krampjes. Maar dan weer niet in mn lies.

  Ik heb deze cyclus sinds mn ei veel krampjes aan in de linker onderbuik. Tussen mijn heupbotten in zeg maar. Maar omdat ik ook oefeningen van de fysio heb voor mn rompstabiliteit weet ik niet of ik spierpijn heb. 

  Zijn er dames bekend met aanhoudende krampjes na de ovulatie? Ik zit nu in ronde 3 en vorige rondes had ik alleen de dag van ovulatie last van kramp links of rechts onderin de buik. En net voor de menstruatie lage rugpijn en een beetje kramp centraal onderin de buik. 

  Ik ben vooral benieuwd wat voor krampjes en steekjes jullie bedoelen….


  V i o
  Bijdrager
  #10187264 Quote

  De krampen die ik voelde waren pure menstruatiekrampen. De steekjes waren precies of iemand prikte daar met iets branderigs. Het voelde vervelend. Net ter hoogte van je, ja venusheuvel noemen ze dat zeker? 

  Ik heb ook nog periodes gehad met krampen na m’n ovulatie waarin ik niet zwanger was, het zegt dus niet veel.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct