Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Steken in borst

 • Auteur
  Berichten

 • Lilian
  Bijdrager
  #10302354

  Hi allemaal, 

  Ik ben bijna 22 weken zwanger. En heb pijnlijke steken in mijn rechter borst. Niks bij mijn linker. Ik heb ook het idee dat mijn rechter al langer gevoeliger was dan mijn linker borst. Ik heb soms ideeën dat het niet de zwangerschap is maar iets anders zoals borstkanker. 

  Misschien zit dat erg in mijn hoofd omdat mijn schoonzusje pas ontdekt heeft dat ze borstkanker heeft. Maar het is toch raar dat 1 borst meer pijn doet dan de andere en dan nog die rare steken.  

   

  Heeft iemand ook steken? En herkent  iemand dit?

   

  #10302356 Quote

  Hoi,

  Wat vervelend om te horen dat je je zo’n zorgen maakt. Ik heb zelf ook regelmatig steken in één borst. Nu met de groei en ontwikkeling in je borsten, kan dat ook voorkomen! Het is in ieder geval goed om je bh-maat aan te blijven passen, wanneer deze gaat knellen kun je last krijgen van je klieren!

  Wel wil ik je aanraden om naar de dokter te gaan als je je zorgen blijft maken. Beter een keer te veel dan te weinig natuurlijk! En misschien kan hij/zij je hierin ook beter geruststellen!

  Liefs


  Dreamer
  Bijdrager
  #10302358 Quote

  Hi!

  Ik heb ook vaker steken in één borst, inmiddels 8 weken zwanger. als je je echt zorgen maakt zou ik de verloskundige bellen of de volgende keer dat je er komt even navraag doen voor de geruststelling 🙂

   


  Lilian
  Bijdrager
  #10302394 Quote

  Dankje wel 🥰


  Lilian
  Bijdrager
  #10302395 Quote

  Dankje wel 🥰

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct